sunnuntai 10. toukokuuta 2009

Shnikt

Etsittiin tänään lähin elokuvateatteri ja nautittiin hyvin ilmastoidusta salista, sekä äärettömän mukavista penkeistä. Elokuvasta en sitten taidakaan sanoa enempää kuin että on mahdotonta täysin inhota elokuvaa jossa on Wolverine ja sen kynnet (ääni!), joista olen tunnetusti ennenkin mennyt hieman sekaisin. Yksi paikallinen kulttuurielämys on kuitenkin jälleen plakkarissa, joten lasketaan päivä menestykseksi. Etenkin kun päivän saldo oli myös kuusi (!) uutta ylivetoa checklistiltä.

Elokuvan jälkeen onkin loppupäivä mennyt kotosalla nautiskellen viimeisestä kunnon vapaapäivästä, kun Villen työthän alkaa huomenna. Ja tältä näyttää kotona (ulkona siis, varsinainen kämppä esitellään kyllä, kunhan joku jaksaa ottaa edustavia valokuvia...).
Alue on siis aidattu, mutta portti on täysin epäloogisesti auki, eli sinänsä kuka tahansa pääsee kyllä halutessaan sisään. Ei sillä että olisi turvaton olo, ollaan vaan huvittuneina naurettu kerran jos toisenkin sitä kuinka kortti jolla portin saa auki on hirmu tarpeen, kun sitä tarvitsee ehkä kerran kymmenestä. Aitojen sisältä löytyy jo paljon kehutut viisi uima-allasta ja kuntosali, johon tosin ei olla vielä ehditty tutustumaan.Oikein miellyttävä ympäristö kodille siis, eikä ainakaan ensimmäisen viikon aikana ole ilmennyt mitään valitettavaa. Uima-altaille saa muuten viedä kaksi vierasta per asukas (vinks vinks), mutta silloin saattaa törmätä tällaisiin:

4 kommenttia:

Olli kirjoitti...

Mahtavat maisemat kotinne ympäristössä. Tulee mieleen New England tai Maineen osavaltio idylleineen.
Villelle oikein mukavaa ja sosiaalista työpäivää. Tuo sosiaalisuus viittaa siis siihen, että tutkimusryhmän valinta osuisi jossakin vaiheessa nappiin.
Teillä taitaa kaiken kaikkiaan mennä huomattavan mukavasti, mikä on ihanaa kuultavaa.
Olli ja Riitta

Andy kirjoitti...

Tää on kyllä tosi kaunis paikka, tykätään kovasti. Ja toistaiseksi on asiat sujunut oikeinkin mukavasti. Toki on ollut vastoinkäymisiäkin, mutta onneksi tähän mennessä ihan pieniä vaan, ja aina niihin on joku ratkaisu löytynyt. Että kyllä täällä pärjäillään.

mama kirjoitti...

arghh, it's a were-squirrel!!! 8-)

aikas on hulppeet ympäristöt teil, kyllähän tonne kelpaa tulla kyläileen. toi porttijuttu muistuttaa muuten elävästi siitä, ku mun vanhan kämpän alaoveen pistettiin koodilukko, johon asukkaat sai koodin; ekana päivänä sisään pääsi vaan koodin kans, avain ei vapauttanu sähköstä lukitusta lainkaan, ja toisena päivänä lakkas toimimasta koodi. homma korjattiin suht nopeesti, mut naapurin mukaan ainaskin yhen päivän ihmiset kulki sisään takaoven ja kellarin kautta. kulunvalvonta on vähän ninkun karavaanarit, nuo kaikkien kaverit.

Andy kirjoitti...

Niin kelpaakin tulla kyläileen, koskas tuutte? ;) Noissa porteissa on kyltit joissa varoitetaan että ne on ajoitettu yhdelle autolle. Eilen meitä tuli kerralla viisi... Jonka lisäksi ollaan opittu että jos portti on menossa kiinni, niin voi hyvin työntää nokkansa vielä väliin, koska joku liiketunnistin avaa kyllä portin uudelleen.