torstai 21. toukokuuta 2009

Vihdoinkin labraan

Projektit on nyt sitten valittu, eikä ainakaan vielä kaduta. Pääpaino on ruston kasvattamisella (kun Suomessa tutkin vain luuta), ja mukaan tulee entistä enemmän prosessi/materiaalitekniikkaa. Eli parhaani mukaan yritän oppia uutta hyödyntäen kuitenkin nykyistä osaamistani. Eilen olin ensimmäistä päivää labrassa, mikä tuntui oikein mukavalta vaihtelulta. Ensimmäinen työviikko kun meni pelkästään läppärin vieressä istuessa. Tulevaisuus sitten näyttää, miltä se arkinen pakerrus tutkimuksen parissa oikeasti tuntuu.

Pienistä ennakkopeloista poiketen täällä tuntuu olevan varsin kohtuulliset (ja joustavat) työajat. Ihmiset tulee aamuisin töihin kahdeksan ja kymmenen välillä, ja viipyvät töissä n. kahdeksan tuntia. Professorit (en siis minä!) tekeekin ylitöitä sitten vähän eri tahtiin...

4 kommenttia:

mama kirjoitti...

kiva kuulla, et työtkin on päässy vauhtiin! ja jousto työajois on aina tervetullutta. ite tosin preferoisin sitä petun ehdottamaa kakspäivästä työviikkoo, jossa oltais töissä ti ja ke, 6 tuntii molempina, tosin ke saa halutessaan lähtee kotiin jo puolen päivän jälkeen ja molempiin päiviin kuuluu toki kahvittelu, lounas, kahvittelu ja välipala. ihme kyllä en oo moista viä löytäny. ehkä mun on parempi jatkaa vaan sitä lottoomista...

Ville kirjoitti...

Kyllä kyllä. Kaksipäiväinen työviikko kuulostaa oikein hyvältä. Täytynee kuitenkin tyytyä näin alkuun nelipäiväiseen (Memorial Day).

marketta kirjoitti...

Onnea vaan uusille projekteille!
Meilla edessa kotimatka.

Ville kirjoitti...

Toivottavasti on ollut suosiolliset purjehduskelit. Kotoa käsin pitäisi sitten nettiyhteyksienkin toimia entistä paremmin, niin yritetään saada joku päivä skype toimimaan:)