torstai 7. toukokuuta 2009

Hiljaisuuden aikana

Netti! Onko syytä huolestua jos huomaa että on niin modernin teknologia-ajan lapsi, että kolme päivää ilman nettiä ja telkkaria sai kiipeilemään pitkin seiniä? Onneksi oli paljon puuhaa, sitten maanantain hotellista luopumisen jälkeen me ollaan mm.
  • Sisustettu kotia, ja nyt aletaan olla aikas tyytyväisiä. Kaiken tarpeellisen hankkiminen on vaatinut esimerkiksi suhteellisen surulliset kolme (!) visiittiä paikalliseen Ikeaan, kun aina vaan muistui mieleen jotain mitä unohtui. Myös Walmartia on hyödynnetty uudemman kerran. Paljon hyödyllistä pikkutavaraa hyvin edulliseen hintaan, siitä me tykätään.
  • Hillitty koti-ikävää syömällä ensimmäisellä Ikea-keikalla lihapullia. Mä meen sinne aina tulevaisuudessakin kun epätoivo iskee...
  • Ostettu telkkari! Oli muuten ihan täpärästi valikoimaa Best Buy -liikkeessä. Tuijotin silmät suurina sitä 67 tuumasta, missä sellaista muka pystyy enää edes katsomaan? Jos mä laittaisin sen tonne käytävän toiseen päähän hissin oven eteen, niin sit ehkä katsomisetäisyys olisi meidän kämpän ovelta ihan kohtuullinen... Me päädyttiin kuitenkin sit tuollaiseen 32:een. Merkki on joku Best Buyn oma, Insignia, jonka sai samaan hintaan kuin parempimerkkisen pienemmän töllöttimen. Oikeastihan mä olisin luonnollisesti halunnut sen Sonyn, mutta eiköhän tuolla vuosi pärjätä.
  • Vierailtu Radio Shackissa, jossa kiva poika myi meille lisää adaptereita pistorasioihin. Kysyin niitä Best Buystakin, mutta siellä tyttö katsoi mua oudosti ja sanoi, että heillä on vaan sellaisia jotka kääntää jenkkilaitteet sopimaan eurooppalaisiin pistorasioihin. Miksi ihmeessä heillä olisi muunlaisia? Juu, ei mikskään, mutta Radio Shackissapa oli!
  • Käytetty menestyksekkäästi pyykkitupaa. Kaikki vaatteet mitkä meni masiinaan sisään tuli käyttökelpoisina myös ulos. Ja nyt mä olen rakastunut kuivausrumpuun. Tää oli ihan uusi kokemus, että pyykkipäivän päätteeksi ei joka paikka tulvinut kuivumassa olevia vaatteita, vaan niitä voi halutessaan vaikka heti käyttää taas. Sitä paitsi ne vaatteet oli ihanan lämpimiä.
  • Tutustuttu pooliin. Täällä on vaatimattomasti viisi uima-allasta, joista yksi on lämmitetty. Tosi hyödyllinen ominaisuus, kun onkin vaan hiukka vajaat 30 astetta lämmintä, eihän sitä muuten tarkenisi uimaan mennäkään...
  • Löydetty lähin postitoimisto, josta voidaan sitten lähettää juttuja Suomeen. Yritin ostaa postimerkkejä valmiiksi varastoon, mutta postin täti kertoi että postimaksut nousee ensi maanantaina, eikä heillä ole vielä uusia merkkejä. Ja itse asiassa ne uudet merkit julkaistaankin vasta joskus kesäkuussa. Sit kun aattelin, että voisin käyttää niitä vanhoja ja pistää aina jonkun pienen merkin lisäksi, täti kertoi ettei niitä saa enää tilattua, kun se postimaksu nousee. Tätä päiviteltiin yhteistuumin hetki. Täti tykkäs musta kun kerroin että olen ollut Suomessa postissa töissä, ja ymmärrän hyvin turhautumisen.
Sellaista siis. Nyt me nautitaan siitä että telkkariin tulee jopa kuva, ja mikä sen parempi kuin katsoa totaalihöttöä, eli Highlander.

4 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Terve! Ompa taas hauska kuulla teistä, toivottavasti olette pysyneet terveinä.

Andy kirjoitti...

Ei ole sikatauti iskenyt, ei.

mama kirjoitti...

nettiriippuvuus on huolestuttavaa vasta siinä vaihees, ku tekis 15 minuuttii kestävien ristiäisten aikana mieli surffata netis... tosin pidän riippuvuuden ohel osasyyllisenä myös friikeintä ikinä nähtyy kirkonmiestä, sekä sen (jopa meiän mummun mielestä) yliampuvaa jeesusteluu.

miten niin ei sonya?! merkkipetturi! ...teiän oma sony kosahtaa takuuvarmasti ihan kostoks, jahka kuulee tästä. 8-)

kuivurit on muuten ihan nerokkaita vempeleitä, ne meinaan poistaa harvinaisen tehokkaasti esim. kissankarvoja. ominaisuus, joka aina sillon tällön olis kullanarvonen. nimimerkillä 'uus paita muovissa ja lisäks muovipussiin käärittynä, mut kissankarvoi jo siinäkin'.

Andy kirjoitti...

Hei mikä sen kaverin nimeksi tuli???

Ei meidän Sony saa suuttua. Pikemminkin olla imarreltu siitä ettei me voitu edes kuvitella korvaavamme sitä täällä.