tiistai 26. toukokuuta 2009

Kuukausi

Eilen tuli vähän kuin vahingossa kuukausi täyteen meidän Jenkki-eloa. Ja on muuten ollut aika tavallisen vauhdikas kuukausi, mutta eiköhän tuo elämä ala tästä eteenpäin rauhoittua entisestään. Hirmu hyvin ollaan kyllä saatu kaikki asiat kuntoon, vaikka itse kehunkin. Miettikää nyt, ihan tyhjästä lähdettiin liikkeelle, ja nyt meillä on (kalustettu) koti, auto, pankkitili, puhelimet, ja vaikka mitä muuta.

Kiireistä ensimmäistä kuukautta on varmaan kiittäminen siitä ettei ole vielä näkynyt merkkejä koti-ikävästä. Ei tässä ole ehtinyt sellaisia miettiä. Saas nähdä miltä alkaa tuntumaan nyt kiireen hellittäessä. Toisaalta hirmu kivasti on moni pitänyt yhteyttä, toivottavasti jaksatte myös alun jälkeen kirjoitella kuulumisia sähköpostiin jne. Hauskaa sinänsä, tuntuu siltä että joidenkin ihmisten kanssa sitä on melkein enemmän yhteyksissä nyt kuin Turussa asuessa... Ja ne joista ei kuulu mitään vois pikku hiljaa ryhdistäytyä siellä! Moderni teknologia kun on ihmeellistä, ja ne sähköpostit ylittää merenkin ihan tuosta vaan.

6 kommenttia:

Ilkka kirjoitti...

Täällä mitää ryhdistäytymistä harrasteta! Lysyssä istutaan kuten aina ennenkin...

Sitä paitsi mitä täällä muka tapahtuisi? Ainakaan mitään jännää, josta kannattaisi tai saisi kertoa.

Ja kappas sepäs on taas aamu. Nukkukaahan siellä hyvin, että jaksatte seikkailla mun ilokseni. Täällä alkaisi päivän raataminen, jos ei olisi lama tai jos muistaisi mitä piti tehdä. Listan tarttee taas.

Sanna kirjoitti...

Mahdanko mä kuulua kategoriaan "jotkut ihmiset";)?
Tästä teidän blogista on tullut mulle sellanen aamukahvin kaveri. Eli nautiskelen aamukahvini koneella ja lukaisen viimeisimmät kuulumiset. Yritän vielä kerran tyrkyttää sulle sitä facebookia, sieltä löytyisi meidän perheen kuulumisia pähkinänkuoressa melkein päivittäin...

Olli kirjoitti...

Tosi kivasti tuntuu tuo kk menneen. Unohditte mainita ne blogatut osavaltioitten rekisterilaatat ja sellaisen pikkujutun kuin Villen konkreettisen työn alkamisen kun loistava projekti (ruston kasvatus) tuli valittua. Tuota aihekenttää Millennium Teknologiapalkinnon saanut Robert Langer tammikuussa kuvasi tulevaisuuden kovaksi haasteeksi kun luun kasvattaminen on liki jokamiehen arkea. Minulle molemmat ovat tavouittamattomissa, mutta ne nuoret...
Suomessa todettiin kolmas A(H1N1)-tapaus. Edelliset kaksi tulivat Meksikosta ja tuorein USAsta. Onneksi sika on kesympi kuin miltä aluksi näytti.
Täällä on lakkiaisia ja lukuvuoden lopettajaisia koko ensi viikonloppu ja hellettä (jopa ad 30) tulee olemaan eli kohta ollaan teksasilaisilla lukemilla.
terv, Olli

Andy kirjoitti...

Ilkka: Terve! Kaveri on vielä elävien kirjoissa. Alettiin jo epäilemään kun mitään ei kuulu... Lista hyvä, lista auttaa.

Sanna: Se on hyvä kategoria. :) Ja mä oon facebook-anarkisti. Ihan hyvin ne kuulumiset voi naputtaa (tai vaikka kopioida sieltä facebookista..) sähköpostiin aina välillä.

Olli: Kyllä tuo Ville tuntuu ainakin toistaiseksi ihan töistään tykkäävään, mikä on hirmu kiva juttu. Hyvä myös että teilläkin riittää vähän sitä lämpöä. Täällä on taas tänään luvattu ukkosta, ja siltä ulkona kyllä näyttääkin. Lämpöä hiukka alle se 30...

mama kirjoitti...

koti-ikävähän iskee tunnetusti sillon, ku kotomaassa tapahtuu jotain semmosta, jossa haluis ite olla osallisena. jos nykynen apatian aikakausi jatkuu, ni aika rauhas saatte olla... 8-)

ei vaiskaan, juhannushan on jo ihan kulman takana, kyl sillon ainaskin on viskettä! ja ehkä jopa leijonahavaintoja köyliössä! *eg*

Andy kirjoitti...

Just katselin kalenterista juhannuksen ajankohtaa, ja harmittelin että jää nekin riennot väliin. Teillä on varmaan ihan törkeän hauskaa taas. :(