tiistai 19. toukokuuta 2009

Tunnustus

American Idol on jo useamman vuoden ajan ollut yksi meidän ihan suosikkeja mitä tulee television viihdeohjelmiin. Hakkaa sen kotimaisen version ihan 100-0, vähän joka tasolla. Tänään tuli televiissiosta American Idolin finaali, ja tunnustetaan nyt ihan virallisesti että joo, me äänestettiin. Molemmat. Huomenna tuloslähetys. Jännittää jo.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei. en tiedä miten ihmeessä ensinmäistä kertaa jouduin-pääsin blogiinne (luen lähinnä pienten lasten kotiäitien blogeja= ylläri, olen itsekkin sellainen)mutta jotenkin tänne ensi kertaa tupsahdin ja nyt viidettä kertaa olen käymässä. Jos ei haittaa tulen tänne katsomaan Jenkki juttujanne uudestaan. Ketkä ovat idols suosikkinne? T.Heidi

Andy kirjoitti...

Tervetuloa vaan, kiva jos onnistumme viihdyttämään höpötyksillämme. :)
En viitsi vielä kertoa suosikkia, kun Suomen lähetykset on pari viikkoa jäljessä niin finalistit ei ole vielä käsittääkseni selvillä. Jos joku vaikka jännää siellä. Mutta hehkutan kyllä illalla jos se voittaa!

mama kirjoitti...

mä oon tänä vuonna nähny enemmän american idolia ku kaikkina aiempina vuosina yhteensä. johtuen siitä, et jollain nimeltä mainittemattomal ihmisel on vakava adam lambert -fiksaatio ja se pakottaa mut aina kattoon sen esiintymiset. useita kertoja... mut siitä oon kyl samaa mieltä, et alkuperänen hakkaa suomiversion 100-0, mistä n. 60 selittynee ihan väkimääräerol ja loput 40 simon cowellil. tai toisin päin.

tosin mä diggaan kyl kara dioguardiakin, miten muka vois olla pitämättä ihmisest, joka harmittelee sitä, et on hyväs seurustelusuhtees? ”it’s a good thing when you can turn a bad relationship into some money. But now I have a nice guy, so the song writing went [down the toilet gesture].”

Andy kirjoitti...

Simon on huippu, mutta nyt huhut kertoo että se olis jättämässä American Idolin. Toivottavasti niin ei käy kumminkaan..