torstai 14. toukokuuta 2009

Töissä ja vähän muuallakin

Epäonnisen eilisaamun jälkeen pääsin kuin pääsinkin lähes kommelluksitta bussilla kotiin. Sen tosin opin, että risteyksessä vasemmalle kääntyvä bussi ei täällä koskaan pysähdy tien oikeassa laidassa olevalle pysäkille. Johtunee siitä kun kaistoja menee yhteen suuntaan keskimäärin kolme tai neljä, ja pysäkiltä vasemmalle lähtevä bussi tukkisi liikenteen varsin tehokkaasti. Tänään sitten uudella innolla pyrkimään bussilla töihin ja onnistuihan se. Osasin jopa vaihtaa bussista siihen Houstonin ainoaan ratikkaan.

Päivän kohokohta oli se etukäteen mainostamani vierailu uuden työpaikan rakennustyömaalle. Hienoltahan siellä näytti, vaikka rakennus olikin vielä pahasti kesken. Uudet tilat on kuulemma suunnilleen nykyisten kokoiset, mutta kaikki samassa kerroksessa (6.) vierekkäin. Toimistoista tulee olemaan hienot näköalat vihreän kampuksen yli. Nyt ei ollut omaa kameraa mukana, mutta ehkä sitten muuton jälkeen voin laittaa joitain kuvia tännekin.

Tehtiin tänään myös ensimmäinen tutustumiskäynti asuinpaikkamme omaan kuntosaliin. Eiköhän sinne toisemmankin kerran uskalla mennä, varsinkin kun ilmastointi oli kunnossa.

4 kommenttia:

Marketta kirjoitti...

On ehdottomasti hyvä selviytyä töihin kun kerran on sinne menossa... Kalevalassa vietetään sunnuntaiaamua muuten syvässä rauhassa, mutta lentolipun tilaaminen netin kautta Helsinki-Malaga -linjalle tökkii pahemman kerran. Jos oikein huonosti meni, se on maksettu kahteen kertaan mutta tilaus ei mennyt perille. Ei vaiskaan, eihän niin voi käydä vai voiko?

Ville kirjoitti...

Reistailevien nettivarausten kanssa ei voi koskaan olla ihan varma. Jos tilauksesta ei tule vahvistusta sähköpostiin parin päivän sisällä, niin sitten voi alkaa huolestua.. Pidetään kuitenkin peukkuja.

mama kirjoitti...

onnittelut menestyksekkäästä työmatkan taittamisesta! tosin niitäkin päivii on, jollon työpaikal löytämisest ei seuraa mitään hyvää...

susta tulee kuulemma 'the man from darpa'! mä oon niin kateellinen...

Ville kirjoitti...

Kyllä kyllä. Etenkin maanantait on petollisia. Sitä voi viattoman pahaa-aavistamattomana mennä töihin ja tajuta vasta perillä, että viikonloppu on nyt lopullisesti ohi. Siitä shokista selviämiseen meneekin sitten yleensä viitisen päivää..

darpamies hyvinkin (väliviivalla vai ilman?). Tai ainakin voin vierestä kuikuilla mitä ne oikein puuhailee.