keskiviikko 13. toukokuuta 2009

Avoimet ovet

Katsotaas sitten tätä meidän kämppää. Periamerikkalaiseen tyyliin mitään tuulikaappia tai eteistä meiltä ei löydy, vaan ulko-ovesta tullaan suoraan ruokailutilaan, ja vasemmalla (tästä kuvasta katsottuna oikealla) on ovi keittiöön. Keittiötä ja kylppäreitä lukuunottamatta koko asunnossa on kokolattiamatto, joka ei herätä suurta innostusta, mutta eiköhän sen kanssa vuosi pärjätä.Huonekaluja ostaessa valikoitiin sekä ruokapöytä että kaksi olohuoneen pöytää samasta sarjasta, ja nyt mä yritän kovasti miettiä miten ne voisi pakata autoon ja tuoda aikanaan kotiin. Hurjan hyvän näköiset ovat. Olohuoneesta löytyy myös sohva ja nojatuoli, sekä tv-taso ja se (ei Sony) telkkari. Olohuoneessa ei ole kattolamppua, niin ostettiin Ikeasta jalkalamppu nurkkaan, ja pöytälamppu sohvan ja tuolin välissä olevalle pöydälle. Niillä pärjää hienosti.Kotona on totuttu vähän isompaan keittiöön, mutta kyllä täälläkin saa ruokaa laitettua (Makaronilaatikosta tuli ihan tosi hyvää!). Liesi on tosiaan sähköllä toimiva, mikä on kiva juttu. Me mitään kaasua osattaiskaan käyttää.
Makuuhuoneita kämpässä on kaksi, joista isompi valikoitiin itsellemme ja pienemmästä tehtiin työhuone. Tänne on sijoitettu käytettynä ostettu tietokonepöytä, joka on varsin jännittävän näköinen häkkyrä. Mutta ajaa asiansa. Olohuoneen sohva on vuodesohva, mutta ajateltiin hankkia tänne vielä työpöydän kaveriksi joku patjaratkaisu, että vierailla olisi mahdollisuus myös ikiomaan oveen...Isommassa makuuhuoneessa on siis meidän sänky ja lipasto, jotka yhdessä sohvan, nojatuolin ja pöytien kanssa hankittiin firmasta, joka myös vuokraa kalusteita. Vuokratut kalusteet päätyy heillä sitten myyntiin, huomattavilla alennuksilla. Ostettiin sitten juurikin tällaisia käytettyjä kalusteita, kun tuli paljon edullisemmaksi kuin vuokraus koko vuodeksi. Katotaan sit vuoden päästä jos näitä saisi kaupattua eteenpäin.Kylpyhuoneita on kaksi, ihan samanlaisia molemmat, toistensa peilikuvat vaan. Miten sitä ikinä kotona enää pärjääkään, kun pitää odottaa omaa vuoroa vessaan tai suihkuun? Säilytystilaa on tosi runsaasti, joka puolella. Vieras/työhuoneessa on pieni vaatehuone, johon on tosi jännästi kaksi ovea. Voi mennä toisesta sisään ja toisesta ulos... Makuuhuoneessa on sitten jo reilusti isompi vaatehuone. Tällaista siis täällä meillä. Kuka haluaa tulla kylään?

8 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Kyllä me tullaan odota vaan lokakuuta

Andy kirjoitti...

Tervetuloa vaan! Näytti siis siltä että kannattaa käydä?

Lilli kirjoitti...

Kivan näköistä teillä! Vaatehuoneeseenkin mahtuis joku asumaan...

Andy kirjoitti...

Eikä tarttis edes ostaa enempää vieraspatjoja, kun meidän vaatteista vois sit rakentaa pesän!

Olli kirjoitti...

Tosi kivan pesäkolon olette löytäneet itsellenne ja vieraillekin. Kyllä vieraiden piisaa!!

Andy kirjoitti...

Te pääsettekin sitten ensimmäisinä suorittamaan tupatarkastusta ihan paikan päällä. :)

mama kirjoitti...

kokolattiamatto + kengät jalassa sisälläkin kulkeva kansakunta = keskisormen heristys kohtalolle. max tuhois semmosen noin kolmessa päivässä...

Andy kirjoitti...

Me ollaan kapinallisia eikä pidetä kenkiä. Mut en mä silti oikein vieläkään lämpene tälle matolle...