lauantai 9. toukokuuta 2009

Checklist

Meillä on uusi harrastus. Me ollaan rekisterikilpibongareita. Tää kaikki alkoi varsin viattomasti, kun meidän vuokra-auto oli Louisianan rekisterissä. Ja Louisianan kilpi on erilainen kuin Texasin kilpi. Ja jotenkin se eteni siihen että aina kun nähtiin uuden osavaltion kilvet, piti niistä mainita. Ja lopulta me tehtiin lista, tavoitteena bongata kaikki 51 kilpeä (Washington D.C. on bonus, joka me ollaankin jo bongattu!), vaikkakin Alaska ja Hawaiji me luovutetaan suosiolla. Sit vuoden päästä meidän listasta näkee että mihin päin maata on vielä reissattava ennen paluuta Suomeen...

Lista löytyy nyt myös sivupalkista, joten meidän menestystä voi seurata lähes reaaliajassa. Pitäkää peukkuja!

7 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Onnea teillähän on jo puolet kasassa.tesmppiä loppuihinkin.mulla on enään puolitista tuntia työaikaa ja sitten nukkumaan.

Olli kirjoitti...

Älkää unohtako Puerto Ricoa! Sehän on melkein kuin USAn osavaltio. Ainakin olisi hyvä excuse lomakohde jos niitä pitää valita bongaamttomien kilpien mukaan.
Olli

Andy kirjoitti...

rauni: Ei oo ihan puolta vielä, mutta hyvin tää on edennyt.

Olli: Puerto Rico olisikin loistava, nyt kun näyttää ikävästi siltä että pitäisi muuten lomailla esim. Utahissa...

mama kirjoitti...

kaikki harrastukset alkaa aina viattomasti. ja sit ne kaikki päättyy siihen, et takapihal on erikokosii kumpui ja olohuoneen seinät on täynnä täytettyjä päitä...

Andy kirjoitti...

Onneks meillä ei oo omaa takapihaa... ;)

Olli kirjoitti...

Hei, koskas te olette Havaijin bongannut? Nythän teidän ei tarvitsekaan mennä sinne kotimatkanne poikkeamareissulle!

Andy kirjoitti...

Haa, se oli kyllä täysin meidän Iitun ansiota. NASA:a kohti ajaessa oltiin vähän ruuhkassa ja esiteltiin palmumyymälää vieraille, kun takapenkiltä kuului "tuossa viereisessä autossa on Havaijin rekkari." Ja oli kans! Tarkat silmät oli siis nuorella naisella, jonka ansiosta me Villen kanssa tehtiin elämämme rekkaribongaus. ;)