lauantai 2. toukokuuta 2009

Walmart

Käytiin tänään ensimmäistä kertaa ikinä paljon parjatussakin Walmartissa. Eikä kyllä tasan varmasti jää viimeiseksi, sen verran arvoa dollarille saatiin, kun shoppailtiin vähän perustarvikkeita. Koska tärkein asia tuntuu nyt olevan se meidän uusi sänky, niin lähdetään siitä. Sänky sai peiton ja pari tyynyä, sekä punaiset lakanat. Ja on nyt sitten egyptiläistä puuvillaa, vaikken mä oikein käsitäkään että miten ne on nyt sit niin paljon paremmat.

Ostettiin myös pyyhkeitä ja pesuaineita, laseja ja aterimia. Lautasiakin oli tarkoitus hankkia, mutta ainoat siedettävät oli mun mielestä ihan hienot ja Villen mielestä ei, niin me katsellaan vielä. Iso ostoskärryllinen tavaraa kun lopulta raahattiin kassalle, niin Ikeastakin olisi tullut isompi lasku. Eli kyllä kannatti.

Walmartissa meille oikein pakattiin kaikki pusseihin valmiiksi. Jokainen tavara omaan pussiin. Tai no, ei ihan, kun pari pyyhettä ainakin meni (varmaan vahingossa) samaan, ja sit yhdestä tuli ihan jo superpussi, kun sinne meni kaksi shampoota, hoitoaine, ja vielä saippuakin. Hammastahna pitikin sit jo pakata erikseen.

Ps. Rob Zombien uudelleenlämmittämä Halloween oli meidän railakkaan lauantai-illan viihdyke, ja kyllä tuli Carpenteria ikävä. Jokseenkin susi, ainoa mikä toimi oli musiikki, ja sekin täysin ilman omaa ansiota kun varastivat häpeilemättä alkuperäisen.

6 kommenttia:

Lilli kirjoitti...

Oon rannan myymälässä. Meiltä ei saa ilmaisia pusseja. Kauppa aukesi eilen. Vintola kävi eilen 4 kertaa. Äsken oli asiakkaana jotkut random Vilho (4v) ja Onni (2v) vanhempiensa kanssa ja pojat heittelivät lippiksiänsä joka paikkaan. Onni nosteli Arabian astioita ja hoki: Onni ei kokke mihinkää. Onni myös luuli, että piparimuotit oli muumikeksejä ja siis syötäviä. Nyt ne on ainakin aika kuolaisia. Sitten vanhemmat kyllästyi ja vei ne pois.

Andy kirjoitti...

Lilli: Mut eikö ole hyvä ettei Onni kokke mihinkää, kun 2v voi saada paljon tuhoa aikaiseksi, esim. Arabia-hyllyssä...? ;) Ja miten niin ei saa ilmaisia pusseja? Ootteko te ruvennut niin piheiksi siellä?

Olli kirjoitti...

Tosi tehokkaasti olette viettäneet Wappua. Me olimme Riitan kanssa ensin Tahkolla ja kotimatkalla Keuruulla ennen Reinolaan pääsyä. Koivuissa on ensilehdet, valko- ja sinivuokot sekä tuomet kukkivat samalla kun pikkulinnut ovat ahkeria pesänrakentajia. Kuikat ja joutsenet ovat paikoillaan, kuten tikat ja pöllöt. Lämpöähän on riittänyt just 20 astetta eli aivan upee Wappusää.
Terv Olli ja Riitta

Andy kirjoitti...

Olli: Hyvältä kuulostaa, sehän on ihan sääntö että Suomessa on tosi kauniit ilmat aina kun me ollaan poissa. Että nauttikaa nyt harvinaisen kauniista vuodesta sitten. :)

mama kirjoitti...

kai sä selvitit sen puuvillan alkuperän lisäks sen thread countin? se ilmeisesti määrittää, et voiko niil nukkuu lainkaan, vai tuntuuko herne kaheksan patjan läpi...

Andy kirjoitti...

Kyllä se isolla luki siinä pakkauksessa, mutta en mää nyt muista mikä se oli. Ihan kelvolliset nuo kumminkin on, että kai me onnistuttiin hyvin valkkaamaan.