tiistai 21. heinäkuuta 2009

Letti lyhyeksi

Pääsin tänään pitkästä aikaa parturiin. Ensimmäistä kertaa rapakon tällä puolella. Edellisestä hiustenleikkuusta oli kulunut kolme kuukautta, ja ulkonäön puolesta olisin sulautunut jo pitkätukkahippien joukkoon. Hiukset tuli pahasti korvan päälle ja niskaakin hiosti kummasti.

Andy oli aiemmin huomannut meidän lähiostarilla parturikampaamon, jonka oven takana kävimme sunnuntaina kurkkimassa. Liikkeeseen ei tarvittu ajanvarausta ja tiistaisin miesten hiustenleikkuu oli alennuksessa. Töitten jälkeen sitten suuntasimme sinne yhteistuumin; minä koekaniinina ja Andy uteliaana potentiaalisena tulevana asiakkaana. Odotusaika oli minimaalinen ja kyllä tällä siistityllä lookilla kehtaa huomenna töihin mennä. Minusta ainakin tuli kerralla vakioasiakas, enkä ajatellut ihan yhtä kauaa odotella seuraavaa parturissa käyntiä. Andykin sanoi jossain vaiheessa kokeilevansa kyseistä kampaamoa, joten ei ne varmaan ihan surkeaa työtä mun kohdalla tehneet.

Mun istuessa parturin penkissä Andy tutustui vieressä olevaan kirjakauppaan ja minäkin menin sinne sitten perässä. Valikoimaa löytyi ja jotain pientä tarttui mukaankin. Kirjakaupalle tulee kyllä varmasti käyttöä jatkossakin, tosin Andy on myös katsonut netistä meitä lähimmän Houstonin kaupunginkirjaston yksikön sijainnin. Parturiliikkeen viereinen ovi oli jäätelöbaari, joka jäi tällä erää katsastamatta. Mutta vielä ehtii...

2 kommenttia:

mama kirjoitti...

loistava yhdistelmä: ekaks kirjakaupasta lukemista, sitten parturin tuoliin ja lopuks hemmottelu jäätelöllä. et sit kuitenkaan kokeillu mitään radikaalia uutta hiustyylii? sulle vois sopii vaikka mohikaani, jonka sukupuuttoon kuolemista koskeneet huhut on viime aikoina ruvennu vaikuttaan perättömiltä...

Ville kirjoitti...

Ite pohdiskelin vihreää kaljua, mutta tyydyin sit kuitenkin perinteisempään malliin. Pientä kesäpartaa oon tosin kasvatellu. Ei se varmaan pysyvä ratkasu oo, mutta pientä vaihtelua kuiteski.