torstai 4. kesäkuuta 2009

Leffailta

Tätä iltaa oli odotettu useampi päivä. SciFi-kanavan suht ahkerina kuluttajina huomattiin että sieltähän tulee torstaina pari leffaa jotka houkutti kovasti, ja sovittiin että pidetään kunnon leffailta herkkujen kera. Siispä heti työpäivän päätteeksi huristin noutamaan Villeä ja kaupan kautta äkkiä kotiin. Paikallisista pitkistä mainoskatkoista on joskus kovasti hyötyä, kun pitää ehtiä hoitamaan kaikki ruoka-asiat ilman että missaa mitään oleellista elokuvista.

Hyvin varautuneet herkuttelijat piti huolen siitä että aiemmin tällä viikolla tehtyä makaronilaatikkoa riitti vielä tänään, ja hyvän ruuan jälkeen saikin siirtyä herkkujen puoleen. Kaupasta spontaanisti mukaan tarttunut suklaakakkupala oli syntisen hyvää, vaikkakin ilmeisesti harvinaislaatuista turpoavaa mallia. Ville ainakin valitteli että syötyään vain noin pesäpallon kokoisen palan, mahassa oli kuitenkin hetkeä myöhemmin ainakin jalkapallon verran kakkua. Jännä juttu. Myös sipsihimo on tullut varsin tehokkaasti tyydytettyä, ja seuraavaan herkkupäivään saa luvan olla hetki aikaa.

4 kommenttia:

Olli kirjoitti...

Nuo amerikkalaiset kauppojen herkkutiskit taitavat notkua niitä eko- (ei kun ihmisego-)vaarallisia tuotteita. Kun suomalainen puhuu terveellisestä ruoasta, niin hitaat hiilihydraatit (ruisleipä, pasta ym.) ovat ok, mutta nopeat hh:t (sokeri, vaalea jauho jne) ovat terveydelle vaaraksi. Joissakin sipseissä on himoa (siis ruokahalunhímoa) lisätty kemiallisesti niin, että kun aloittaa syömisen, ei voi lopetta ennen kuin viimeinenkin lastu on nielty. Itse ostin elämäni eka Fanipalapussin (lakritsimauste) viikko sitten ja todettiin Riitan kanssa, että yo. syystä se pussi taisi jäädä samalla viimeiseksi. Kesti nimittäin <10 min tyhjentää koko pussi ja saada kalorit sisäänsä.
Onneksi kuntosalit on ilmastoitu ja kehonhallinta vahvaa aluettanne. Missä ne viileät vuoristot muuten ovat lähinnä Houstonia? Ja missä on kunnon aito rodeo?
terv, Olli

Andy kirjoitti...

Onhan täällä kaikkea herkkua, mutta löytyy kyllä ihan "oikeaakin" ruokaa. Eikä olla muuten varmaan ikinä edes kahdestaan pystytty syömään koko sipsipussia kerralla, eikä onneksi näin käynyt eilenkään... ;) Pitää perehtyä rodeoon!

mama kirjoitti...

mässäyspäiväs on just se hyvä puoli, et jos sen tekee oikein, ni ei ainakaan kuukauteen tee mieli uudestaan. 8-)

Andy kirjoitti...

Se on selkeästi taitolaji.