tiistai 23. kesäkuuta 2009

Unikeot

On siinä rajalla kehtaanko edes tunnustaa miten pieleen meni meidän tämän päivän toimintasuunnitelma sen jälkeen kun hain Villen töistä kotiin.

Suunnitelma: Mennään hetkeksi pitkäkseen vaihtamaan päivän kuulumiset, koska on kiva tietää miten esim. Villen työt sujuvat. Suunnataan kuntosalille ja sen jälkeen tehdään jotain hyvää ruokaa.

Toteutus: Mennään hetkeksi pitkäkseen vaihtamaan päivän kuulumiset, koska on kiva tietää miten esim. Villen työt sujuvat. Herätään kaksi ja puoli tuntia myöhemmin. Jossain oli vissiin piiloutunutta univelkaa... Tässä vaiheessa oli jo sen verran nälkä, ja rehellisesti sanottuna myös aika pöllämystynyt olo, joten turvauduimme Domino's Pizzan apuun.

Ei siis mennyt päivä ihan putkeen, mutta liittyi tähän myös hauska sattuma. Jos näin ei olisi käynyt, me ei nyt tiedettäisi että meitä lähimmässä Domino's Pizzassa on töissä kaveri joka on asunut Ruotsissa parikymmentä vuotta sitten. Ilmeisesti nimi tilauksessa oli kiinnittänyt huomion, koska tyyppi tiedusteli Villen pizzaa noutaessa onko hän kenties Suomesta. Villen myöntäessä, kävi ilmi että mies puhuu edelleen jonkin verran ruotsia, ja jopa suomea. Hauskaa!

2 kommenttia:

mama kirjoitti...

mikä tässä ny meni pieleen? kuulostaa äärimmäisen onnistuneelta illalta! 8-)

ja toi on muuten niin totta, et matkustaa sitä mihin tahansa, ni aina tulee vastaan joku pohjoismaissa reissannu/opiskellu/asunu tyyppi. met oomme maailmankansalaisii!

Andy kirjoitti...

Siellä autoliikkeessä mistä meidän auto on, yksi mekaanikko on Ruotsista!