torstai 11. kesäkuuta 2009

Ekoparannus

Käytiin eilen katsastamassa että millainen paikka se oikein on missä mekin voitais taas kierrättää. Ja vaikka sinne onkin pikkuisen matkaa, niin ihan näppärä systeemi siellä oli. Pihaan ajetaan yhdestä risteyksestä ja pois toisesta, niin että tehdään lenkki kierrätyslavojen edestä. Ja lavoja löytyy sitten joka lähtöön. Saa viedä kirkkaat ja värilliset lasit, tölkit, muovit (myös ne pullot!) sekä niin paperit kuin pahvitkin. Hommasta saisi tehokkaamman vain jos lavojen ja ajoväylän väliin ei olisi laitettu ihan turhanpäiväistä jalkakäytävää, koska sitten ei tarttisi nousta autosta lainkaan. Senkun heittelisi ikkunasta jutut oikeisiin paikkoihin. ;)

Eiköhän me aleta tuolla käymään. Nyt kun vaan keksittäis järkeviä säilytysratkaisuja kaikelle kierrätettävälle täällä kotona, ettei ihan silmille pääse hyppimään.

2 kommenttia:

mama kirjoitti...

se on vaan harjotuksest kiinni toi heittäminen. 8-) kyl ne sieltä ajoväylält asti lentää, ku pistät tarpeeks voimaa peliin.

Andy kirjoitti...

Pitäis voiman lisäksi treenata tähtäystä myös, kun joissain kohdissa oli aikas pienet ne kolot mistä jutut piti pistää läpi. Katotaan jos ajan kanssa oppisi...