sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

Kärkitossuja

Jäi tälläkin viikolla sunnuntaileffa väliin kun otettiin sen sijaan suunnaksi Houstonin ydinkeskusta, downtown. Sieltä löytyy melkein kaikki Houstonin harvoista pilvenpiirtäjistä alueen ollessa pääsääntöisesti liiketiloja täynnä. Mutta liiketilojen keskellä sijaitsee teatterialue, ja Wortham Center, joka on sekä Houston Grand Operan että Houston Balletin koti. Grand Opera on nähty jo, eli tänään käytiin katsomassa balettia, tarkemmin sanottuna iki-ihana suosikkiklassikko Joutsenlampi.

Meidän paikat oli parvella suht ylhäällä, mutta kyllä sieltä vielä aivan erinomaisesti näki. Korkeanpaikankammoisille suosittelen permantopaikkoja, sillä katsomo nousee niin jyrkästi että itseäkin vähän hirvitti. Mutta onneksi itse esitys oli sen verran valloittava, ettei ehtinyt pelkäämään. Olivat toteuttaneet mm. alku- ja loppukohtaukset niin taianomaisen kauniisti etten muista koska viimeksi olisin ollut aivan yhtä haltioissani.

10 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Nyt kyllä olen kade, balettia minäkin tykkään katsoa. täällä on edelleen perinteinen kesäsää tuulta 10-14m sekunnissa, lämpöa 8-12c ja sadekuuroja( kestoltaan noin kuusi tuntia mm. viime yönä)ettei täällä kyllä nahka pala.Vaikkei laitakaan aurinkorasvaa.

Andy kirjoitti...

Sä olisit kyllä tykännyt kanssa. Täällä on edelleen se reilu 35 astetta, joten ilmastointi on kaikkien paras kaveri. ;)

Sanna kirjoitti...

Moi!
Mun tuli mieleeni, että mitä näille blogimerkinnöille tapahtuu sitten kun tää teidän "seikkailu" siellä päättyy? Ilmestyykö Houston, Texas- kirja kenties?

Andy kirjoitti...

Loistava idea! Vaan kuka sitä sit enää jaksais lukea..?

Sanna kirjoitti...

Olisihan se aika ihana muisto. Sitä paitsi nää teidän merkinnät sisältää paljon kaikkea kivaa nippelitietoa sieltä amerikan ihmemaasta. ;) Sitä rupesin vaan miettiin kans, että toivottavasti nää kommentit ei sisälly kirjaan myös... =D Ainakin tarvii ruveta vähän harkitsemaan sanojaan.

Andy kirjoitti...

Kyllä mä tän blogin aion antaa olla sit kotonakin, eli en käy poistamaan. Eiköhän tuo riitä muistoksi. Vaan jos oikeasti kirjamuodoksi pitäis laittaa, niin tietenkin kommenttien kera! ;)

Lilli kirjoitti...

Mä olisin voinut tykätä paljonkin baletista, mutta tuo parven korkeus olisi ehkä aiheuttanut pakottavan hyppäämistarpeen..

Andy kirjoitti...

No sua mä itseasiassa ajattelin kun mietin että korkeanpaikankammoiset ei ehkä pärjäis parvella kauhean hyvin. Sieltä olisi ollut ihan tosi helppo hypätä... ;)

mama kirjoitti...

ehkä toi parven korkeus on tarkotettu just sitä varten, et väkisin balettiin raahatut puolisot/omaiset/ystävät/kylän miehet voi tarvittaes lopettaa kärsimyksensä? 8-) henk.koht. ku toi baletti ei iske lainkaan, ni voisin kuvitella, et rikkipoikki oleva sääriluu (tai pää...) ois ihan varteenotettava vaihtoehto. *eg*

Andy kirjoitti...

Usko tai älä, Ville oli mukana ihan vapaaehtoisesti. En mä ketään väkisin raahais, eihän se olis kivaa.