sunnuntai 21. kesäkuuta 2009

Isänpäivä

Täällä vietetään isänpäivää ihan väärään aikaan vuodesta, eli tänään. Kierosta ajankohdasta huolimatta oikein hauskaa ja mukavaa Jenkki-isänpäivää kuitenkin!

4 kommenttia:

marketta kirjoitti...

Ohhoh, ovatpas valinneet kummallisen ajankohdan.Juhlitaanko sitä oikein näkyvästi? Äitienpäivää viettävät varmaan joskus keskitalvella, mutta onko niillä edes joulu paikallaan ?

Andy kirjoitti...

Ihan vastaavasti juhlittiin kuin äitienpäivää, joka oli samana päivänä kuin Suomessakin. Ja joulunahan tunnetusti lahjat saa täällä avata vasta joulupäivän aamuna, mikä on varsin julmaa kidutusta jos minulta kysytään... ;)

mama kirjoitti...

toi jouluaamukidutus on niin suhteellista; ok, jouduthan sä repiin ittes kukonlaulun aikaan ylös sängystä, mut ainakaan sua ei raahata kesken syömisen kinkkusiivu suussa pöydästä, ku muksut ei enää malta odottaa lahjojen avaamista. henk.koht. oon sitä mieltä, et ylensyönti laskee lahjainnostusta paljon tehokkaammin ku väsymys. ja sitä paitti, kuka sanoo et on pakko mennä nukkuun? koko yön kestävä leffamaratooni vaan pystyyn!

Andy kirjoitti...

Jouluruoka on pyhä asia, se nautitaan asiaankuuluvalla hartaudella loppuun ennen mitään lahjameininkejä. Lapset hiljaa, tai ei avata lahjoja ollenkaan!