sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Allasbileet

Sunnuntain sanomalehti on valtava paketti, ja sen lukemiseen saa uppoamaan monta nautinnollista tuntia. Tällaiset kiireettömät aamut on ihania, eikä haittaa yhtään että nukuttiin pommiin. Tai voiko niin edes sanoa, kun ei ollut herätystä päälläkään?

Iltapäivällä alkoikin sitten tapahtua vähän enemmän. Villen työkaveri täytti vuosia, ja meidätkin oli kutsuttu synttäreitä juhlimaan. Päivänsankari asuu miehensä kanssa saman kadun varrella, eri yhtiön omistamassa asuntokompleksissa, joten päätimme kapinallisesti kävellä juhlapaikalle. Autolla matka olisikin ollut paljon pitempi, vaikkakin toki myös huomattavasti ilmastoidumpi...

Juhlia varten oli varattu yksi paikan uima-altaista, ja vaikka omat uikkarit jätettiinkin kotiin, ei vesipyssysodalta täysin vältytty. Onneksi kuumana päivänä ei niin kauheasti haittaa vaikka välillä vähän roiskuukin vettä päälle, kun vaatteet myös kuivuivat nopeasti. Vieraat saivat myös mahat täyteen hodareita ja hamppareita, ja kylmälaukuista sai hakea olutta tai limpparia niin paljon kuin huvitti. Loistotarjoilut siis.

Ville esitteli minua työkavereilleen, ja kaikki oli kauhean mukavia. Nää osaa täällä jutustelun jalon taidon, joten paljon tuli höpöteltyä uusien ihmisten kanssa. Suomesta kyseltiin kovasti, mutta (valitettavasti) mitään huvittavia harhakäsityksiä ei ilmennyt. Jääkarhujakaan ei mainittu lainkaan... Lahjaksi vietiin juhlakalulle lahjakortti elokuviin. Siitä kun on tullut meidän sunnuntaiperinne, ja tänä sunnuntaina tuo jäi juhlien takia väliin. Onhan siinä ihan selvä logiikka, miettikää nyt.

6 kommenttia:

mama kirjoitti...

hehei, mä sain vihdoin luettuu blogin kiinni! (ja todisteeks kommentoin joka juttuu, joo, oon vähän pedantti, mutkun sä käskit...) *g*

pedanttiudesta puheen ollen, tuolla aiemmin joku kyseli tosta andy-nimestä, joten mun piti oikeen käydä kaivaas kyseinen baccis esiin, ja hallituksen esittelys sanotaan sun kohalla näin:

"The Royal book keeper. Doesn't like to be called Tarja but hates it if you call her Tipu. How about Andy?"

ja sua kuvaavaks kommentiks on laitettu "I'm not doing it! What was it?", joka kuvaa aikas loistavasti sitä sun ekaa anglica-kokousta... 8-)

ja mä puolestani olin jeeves ("the brains behind the lot"), miten epäreiluu! matte oli muuten camilla parker-bowles. 8-)

Andy kirjoitti...

Onko se huolestuttavaa että mä muistan ton esittelyn melkein sanasta sanaan ulkoa ihan ilman sitä lehteäkin? Etenkin Camillan... Kommentit on kivoja!

Olli kirjoitti...

Kivaa on myös sosiaalinen verkostoituminen ja allasbileet tuntuivat olevan erinomainen juttu tässä suhteessa. Me halutaan kyllä Riitan kanssa sitten elokuussa myös siihen toisaalla mainittuun aitoon rodeoon. Joku ketrtoi niiden tapahtumien olevan tosi erinomaisia kulttuuriin tutustumisen paikkoja!
terv, Olli

Andy kirjoitti...

Katotaan jos löydettäis teille rodeo. Dallasin lähellä olisi isokin rodeotapahtuma silloin kun te olette täällä, mutta on toki sinne sitä matkaakin...

Olli kirjoitti...

Hei Andy,
Miten niin on matkaa? Vaivaiset 240 mailia eli runsaat 3.5 tuntia. Ja näkisi samalla kappaleen kauneinta Texasia!
Palataan asiaan, Olli

Andy kirjoitti...

No eihän siinä sitten mitään, retkeillään ihmeessä. :)