torstai 11. kesäkuuta 2009

Teeveestä tuttu

Elokuvien suurkuluttajina on ihan hauskaa että telkkarista tulee paljon leffoja, vaikkei laadusta olekaan aina takeita. Tänään meitä viihdytti Eragon, joka kyllä oli tavallisen keskinkertainen hömpötys. Vaan mitäpä elokuvaa ei Jeremy Irons ja lohikäärmeet (!) onnistuisi edes jossain määrin pelastamaan.

Paikallisena erikoisuutena kanavat pyörittävät samaa elokuvaa toistuvasti muutaman viikon ajan. Joskus uusi esitys alkaa jopa välittömästi edellisen päätyttyä. Kätevää silloin kun ohjelmistoon tulee joku leffa jonka kovasti haluaisi nähdä, mutta ei ole kuitenkaan valmis muokkaamaan omaa aikatauluaan sen mukaan. Kyllä se varmasti tulee parin päivän sisällä uudelleen, paremmin sopivana ajankohtana. Yllättävän vähän siis on ollut kotona odottavaa tallentavaa digiboksia ikävä.

5 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Hei kaikki kaverit, ne lopettaa meidän aamulukemisen tuottamisen jos kukaan ei ole kiinnostunut vastaamaan.Noista elokuvista en osaa sanoa mitään, kun Tarja on aina katsonut minunkin kiintiöni. Lukeminen on enemmän minun juttuni.
Terveisiä kaikille tutuille,,, ja tuntemattomillekin vähäsen.

Unknown kirjoitti...

Moi! Nyt on sisko-likankin pakko alkaa kommentoimaan kun uhkasi lopettaa kirjoittamisen.. mä vaan olen niin kehno..
Ei Eragonissa mitään vikaa ole.... ainakaan Iidan mielestä ja meillä on se jopa omana dvd:nä...
Ja Tarja, täällä on sulle tuntematon fanikin meidän pankissa... Leena (jääköön sukunimi nyt mainitsematta) ei jätä päivääkään lukematta , mutta ei kehtaa kommentoida koskaan.
Jatka nyt vaan kirjoittamista.. mitäs muutakaan tekemistä sulla siellä olis..;-)
terveiset kaikille tutuille ja tuntemattomille somerolta.

Andy kirjoitti...

rauni: Hahaa, pientä painostusta... Ei me oikeasti mitään kirjoittamista aiota lopettaa, kunhan joskus harmittaa kommenttien vähäinen määrä. Ne kun on hirmu hauskoja, ja niitä lukisi mielellään enemmänkin.

Sirpa: Hyvinhän tuo näyttää sultakin sujuvan! Ja terkkuja vaan Leenalle, hauska jos onnistutaan viihdyttään!

mama kirjoitti...

oikee vastaus kysymykseen 'mitä elokuvaa jeremy irons ja lohikäärmeet ei pystyis pelastaan?':
the time machine.

siin ei tainnu olla lohhareita (voisin tarkistaa, jos pystyisin kattoon leffan uudestaan, mut en vaan pysty), mut ees jeremy ei millään lailla helpota sitä kidutusta, mitä sen kattominen on. eikä ne lohharitkaan kyl auttais, on se semmosta sontaa.

...hitto, nyt on varmaan pakko kattoo vaikka rautanaamioo, jossa jeremy on oikeesti loistava ja gerard depardieu huvittaa täysin suhteettomasti.

Andy kirjoitti...

No se on aika surkea tapaus, mutta mä uskon kyllä silti vakaasti että lohikäärmeet olis auttanut edes pikkuisen.