maanantai 2. marraskuuta 2009

Lahjoja raasulle

Synttärihumu jatkuu vielä, kun Ville sai postissa jälleen yhden lahjapaketin. Olli ja Riitta lähettivät miehelle tuliterän hienon vyön, joka on aitoa strutsin nahkaa. Olli tiesi kertoa, että sitä pidetään yhtenä kestävimmistä nahoista, joten vyö on varmasti pitkäikäinen käytössä. Ensin sitä tosin pitää hieman lyhentää, Ville kun ei ole sieltä leveimmästä päästä ja vyö oli auttamattomasti liian pitkä. Onneksi tuo ei ole homma eikä mikään. Tietääkö joku muuten kertoa onko noi nypyt tuossa vyössä ihan vaan koristeellisia, vai onko strutsin nahka oikeastikin tuollaista?
Paketin saapuminen oli varsin hyvin ajoitettu paitsi lähelle syntymäpäivää, myös päivän piristykseksi. Ville oli nimittäin aivan raasuna koko illan töistä tultuaan ja valitteli jyskyttävää, otsan ja niskan välillä liikkuvaa pääkipua, jota särkylääkkeetkään eivät onnistuneet hevillä taltuttamaan, sekä kuvottavaa oloa joka aina välillä vaivasi miestä. Parin tunnin lepo helpotti hippasen, mutta siltikään ei ruoka meinannut kunnolla maistua. Suunnilleen puolikkaan annoksen tuo reippaasti kuitenkin nakersi, jonka lisäksi se on kiltisti nauttinut nesteytystä. Eiköhän tuo siis tuosta kunnon yöunilla viimeistään tokene.

6 kommenttia:

Olli kirjoitti...

Toivottavasti Villen oireet eivät jatku, koska sikaoireisiin kuuluu tuo päänsärky, jota rutiinilääkkeetkään eivät kaikota. Oleellinen oire on kyllä myös jatkuva lämpö.
Voipi olla, että 35-vuotias reagoi talven tuloon eri lailla kuin nuorempana ja talvityön stressi on iskenyt heti talviaikaan siirtymisen myötä. Kaikkein toivottavinta tietysti olisi, että miehen oireet olisivat yön aikana hiipuneet ja elo tuntuisi taas makoisalta.
terv, Olli

Andy kirjoitti...

Ei ollut mitään vakavaa, yhden päivän päänsärkyilyä vaan. Tänään meni siis ihan reippaana töihin ilman ongelmia. :)

Olli kirjoitti...

Hyvä että mies parani. Taisi sitten olla kova isku kun talviaika tuli teillekin ;)
Ne nappulat nahassa ovat ihan aitoja tuolle linnulle kuuluvia. Itselläni on v 1999 niinikään Etelä-Afrikasta ostettu kapea vastaava vyö ja se on edelleen 10 v käytön (tosin ei läheskään jokapäiväisen) jälkeen melkein kuin uusi.
Nautinnollista päivää teille molemmille! t. Olli

Andy kirjoitti...

No sitä mä vähän olisinkin veikannut, että ne on niitä sulkien paikkoja. :)

marketta kirjoitti...

Onko tuo edelleen hengissä ja voimissaan? kysyy nimim.lievästi huolestunut, muistaen toissatalvisen sairaalareissun.

Andy kirjoitti...

Kyllä ihan kunnossa on, ei huolta. Ja muutenkin, varmasti kerrotaan jos jotain vakavampaa on, ei ehkä kannata yhden päivän pääkivusta vielä niin kamalasti huolehtia.. ;)