perjantai 13. marraskuuta 2009

Ei mikään epäonnen päivä

Se on ihan pötypuhetta että perjantai 13. päivä olis muka jotenkin epäonninen, tänäänhän on ollut tosi hyvä päivä. Sain nimittäin lisää synttärilahjoja!
Olli ja Riitta olivat pistäneet pakettiin kokonaista kolme kappaletta Heli Laaksosen runokirjoja ja hirmu kauniin synttärikortin. Jälkikäteen on tietty helppo kehua, mutta onnistuinpa muuten arvaamaan paketin sisällön etukäteen korttiin kirjoitetun onnitteluviestin perusteella. Tai ainakin osittain, en nimittäin tosiaankaan osannut odottaa että kirjoja olisi noin hurjan monta. Kiitos kiitos oikein kovasti!
Ja sainpa minäkin myös oman synttärikortin meidän automyyjältä Steveltä, ihan kuten Villekin pari viikkoa sitten. Sisällä olevassa tekstissä Steve pahoitteli sitä että kortti tulee näin myöhässä (siis joo, ihan tosiaan kaksi päivää...) ja toivoo että minulla oli kiva synttäripäivä ja että minäkin nautin meidän uudesta autosta. On se vaan eri reilu kaveri.
Mutta enpä ollut ainoa joka sai tänään lahjuksia, Villen työpaikalla oli nimittäin avoimien ovien päivä ja 300 ensimmäistä saapujaa lahjottiin t-paidoilla. Siinä on edessä rinnuksissa rakennuksen BRC-logo ja tosiaan alempana tuo iso teksti Leading research. Takana puolestaan lukee Infinite possibilities, ja molemmat lauseet löytyvät myös tuosta pienestä logosta. Sit vielä oikeassa hihassa lukee Rice. Ville tituleerasi tämän jo maailman rumimmaksi paidaksi (järkyttävää liioittelua, varppina löytyy paljon rumempiakin), mutta oli kuulemma lohduttautunut sillä että päivän kunniaksi tarjoiltiin myös keksejä ja limpparia.
Toivotaan että loputkin tästä ei-epäonnenpäivästä sujuu yhtä hyvissä merkeissä. Meidän suunnitelmiin kuuluu herkkukiinalaista noutoruokaa ja Mad Max -trilogia telkkarista.

4 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Eihän tuo nyt niin rumalta näytä, sininen ja kaikkea. Lisäksi se on vanhan sanonnan mukaan niin, että lahjahevosen suuhun ei pidä katsoa. Päälle vaan heti maanantaina töihin.

Andy kirjoitti...

Varmaan joku salama vääristää tai jotain, koska oikeasti paita on kyllä ihan musta. :)

Helka kirjoitti...

Iik!! Onnea vielä!! :D

Andy kirjoitti...

Kiitos paljon! :)