perjantai 3. syyskuuta 2010

Sprinkleriepisodi

Myöhäisestä ajankohdasta ja väsymyksestä johtuen unohdin tyystin eilen illalla sen viimeisen vastoinkäymisen, jonka kohtasimme kun kävelimme pelin jälkeen stadionilta kohti kotia. Odotimme nimittäin yhdessä isossa risteyksessä valon vaihtumista vihreäksi, kun havahduimme siihen tosiseikkaan että viereisen pihan hivenen jännästi kohdennettu sprinkleri on juuri uhkaavasti kääntymässä suoraan kohti risteystä ja siten myös meitä.

Vilkuiltuamme hetken hermostuneesti liikennevaloa ja tajuttuamme ettei se ole vielä hetkeen vaihtumassa, yritin reiluna kaverina piiloutua Villen selän taakse roiskeita pakoon. Tuo ruoja oli kuitenkin sitä mieltä että ritarillisuus on ollutta ja mennyttä, joten ihan omillamme jouduimme molemmat hyppelemään suihkun alta pois. Se sujuikin suht pienillä vaurioilla ja olimme oikein tyytyväisiä suoritukseemme, kun vähän turhan myöhään tajusimme että se pirun sprinkleri kääntyi takaisinpäin välittömästi meidät ohitettuaan...

Mitäpä siinä sitten, onneksi sattui kotimatkalla kun ei se pieni suihku niin lämpimässä illassa haitannut, lähinnä vaan nauratti. Kuten myös nauratti sekin, miten paljon onnistuttiin samalla huvittamaan valoissa odotelleita autoilijoita.

Ei kommentteja: