sunnuntai 14. elokuuta 2011

Ulkomaanmatkailua Suomeen

Katsotaan nyt ihan tosi paljon jälkikäteen vielä muutama kuva meidän Suomen lomalta. Tai ei se aina niin lomalta tuntunut, kun me käytettiin huomattava osa kahdesta viikosta käymällä läpi ja siirtelemällä meidän omaisuutta, mutta ehti olla paljon hauskaakin. Kiitos vielä kaikille kivoille ihmisille jotka oli halukkaita viettämään aikaa meidän kanssa, ja anteeksi että monien kanssa se aika jäi niin kovin vähäiseksi.
Yksi päivä pyörittiin Linnanmäen laitteissa, edellisestä vierailusta olikin vierähtänyt jo useampi vuosi. Meillä oli ihan tosi hauskaa, toivottavasti niin oli myös kaikilla muilla mukana olleilla.
Pari päivää vietettiin maalaismaisemissa ja juhlittiin siinä sivussa yhdet 4-vuotissynttäritkin!
Luonto-otuksia päästiin tarkkailemaan myös äidin ja isän luona, niillä on takapihalla varsinainen eläintarha etenkin aina iltahämärän aikoihin.
Erityisesti kovaäänisesti tuhisevat siilit on mun mielestä ihan hillittömän suloisia eläimiä. Niitä tosiaan liikkuu tuolla pihalla hurja liuta, kun meidän äippä antaa niille sapuskaa. Pähkinät on ihan erityisen herkkua, joten sainpa päähäni kokeilla että kuinka lähelle ne sitä saadakseen uskaltavat tulla. Aika lähelle, kuten Villekin sitten oman esimerkkini innoittamana vähän myöhemmin todisti...
Aika rohkea piikkipallo!

5 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Joo hyvin se oppi syömään kädestä, nyt se on terassin oventakana joka ilta klo 19.30 (+-10min)ja pähkinäannos pitää kämmeneltä saada. Loput laitan maahan ja se ei ole "hänen" mielestään ollenkaan soveliasta käytöstä, kuka nyt lattialta syö. Ainakin näin sen kovan tuhinan olen tulkinnut. Eilenillalla se kaikkein pienin tuli jo nuuhkimaan sormenpäitä, muttei vielä uskaltanut ottaa pähkinöitä, vaikka kaveri söi toiselta kädeltä vieressä. ehkä jo parin illan päästä. Pääruokana niillä on koiran raksuja jotka levitän kukkamaan taakse ympäri juomavatia, joka pestään ja vesi pitää päivittäin vaihtaa puhtaaseen. Pikkulinnut pitävät sitä päivällä uimalammikkonaan.
Pähkinät ovat jälkiruokaa jonka saavat etsiskellä ympäri nurmikkoa.
Teitä oli ihana nähdä ja passata, saas nähdä milloin seuraavan kerran nähdään ilman kameraa,(kamerastakin näkyi vain käsi) kun näytit niitä pikku-saguaroja. Niitä voisit esitellä täällä muillekin.

marketta kirjoitti...

Kyllä Suomen kesä on parhaimmillaan tosi ihana, mutta ah niin lyhyt. Ei ole saaristopurjehduksen voittanutta kun on oikein hyvä ilma niinkuin viime viikonloppuna.
Ja mikäs sen hauskempaa kuin Lintsailu kuten kuvistakin näkyy !

Andy kirjoitti...

rauni: Aww, siilit on kyllä melkoisen söppäniä. Ja joo, täytyykin taas kuvailla Saguarojen kasvua pitkästä aikaa. :)

marketta: Lintsailu on huippua! Särkkistelykin on kivaa, mutta kyllä mulle on Lintsi aina ollut ykkönen. ;)

Iitu kirjoitti...

Lintisllä oli kivaa teidän ja muiden mukana olleiden kanssa! Kiitti:)!1 Toi ukko oli kyllä kiva:)



Ihan pakko viel kysyy et joko olette ajaneet Justin Bieber Wayllä? ;))

Andy kirjoitti...

Eipä olla, kun ei olla pyöritty Dallasin suunnalla, missä sellainen kuulemma sijaitsee. Eikä kyllä, kaiken rehellisyyden nimissä, ole niin väliksikään... ;)