perjantai 5. elokuuta 2011

Ulkoruokinnassa

Kotona kokkaaminen on ihan yliarvostettua, sitä pystyy hyvin välttelemään ihan pienellä suunnittelulla useammankin päivän. Keskiviikkona esimerkiksi mentiin ulos syömään yhden kaveripariskunnan kanssa, ja seuraavaa kertaa pitää suunnitella varsin nopeasti. Aikovat nimittäin ruojat muuttaa syksymmällä Austiniin ja meillä on vielä vaikka kuinka monta ravintolaa kokeilematta sitä ennen.

Eilen kävin nauttimassa ilmaisen lounaan OISS:llä, kun keskusteltiin lähestyvästä uusien opiskelijoiden orientaatiosta ja siitä, miten voisin osallistua ja olla avuksi vaikkei se kirottu työlupa ole vieläkään saapunut. Listauduin sitten vapaaehtoisrinkiin ja puuhailen sitä kautta kaikkea hauskaa, kunhan muistan etten saa missään nimessä tehdä mitään sellaista, mikä tulee kuulumaan palkalliseen työnkuvaani.

Illalla vielä päätettiin Villen kanssa että tässä jaksa mitään ruokaa väsätä, kun lähikiinalainenkin on olemassa ja meillä on sitä paitsi Civ hirmu pahasti kesken (sen takia on jäänyt Suomen reissun raporttikin pahasti vaiheeseen...). Päätöksen hyviin puoliin kuuluu ehdottomasti se, ettei ruokaa tarvii laittaa vielä tänäänkään, kun me tilataan aina riittävästi herkkuja kahden päivän tarpeiksi.

Oliskohan viikonloppuna kivampaa tehdä jotain maittavaa kotiruokaa ja hengailla vaan ihan rauhassa täällä omissa nurkissa, vai jaksaiskohan sitä lähteä vapaapäivien kunniaks vaikka oikein ulos syömään..?

2 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Siellä se ulkona syöminen on niin paljon edullisempaa, että voi ihan rauhassa käydä usein.
Mekin käydään usein ulkona syömässä näin kesäisin, kun kannetaan ruuat terassille ;)
Tänään aijotaan ihan oikeasti syödä ulkona, kun mennään Hakkapeliittatorille ja syödään siellä perinteeksi muodostunut hernekeitto annos, jälkiruokana iso muurinpohjalettu hillolla.
Huomenna siellä vierailee myös meidän Presidentti Tarja Halonen.
Pitää kai sinne kävellä huomennakin katselemaan.

Andy kirjoitti...

Multa jää taas Hakkapeliittatori ja ne letut väliin. :( Pitää varmaan lohdutukseksi tehdä jotain hyvää kotona, leipoiskohan sitä vaikka juustokakun, hmm..? ;)