torstai 3. maaliskuuta 2011

Lounaskahvilla

Pahoittelut hiljaisuudesta, mutta me ollaan oltu taas koukussa Civiin. Kunhan saadaan voitto kotiin pitää pistää peli jäähylle joksikin aikaa, niin tulee puuhattua iltaisin ehkä jotain muutakin. Toisaalta, niin meidän piti tehdä jo edellisen pelin jälkeen, mutta sit joku meni ehdottamaan että pelataanko vielä yksi, ja tässä sitä taas ollaan...

Koska me tosiaan pelataan vaan yhdessä viettäen samalla parisuhdelaatuaikaa, ehdin varsin mainiosti käväisemään eilen rouvalounaalla syömässä pizzaa ja vaihtamassa kuulumisia tuttujen kanssa. Meidän oli tarkoitus opetella tekemään origameja, mutta henkilö jonka piti meitä opettaa ei päässytkään paikalle, joten sen sijaan juteltiin vapaan keskustelun lisäksi myös vähän kulttuurieroista sun muista sellaisista. Oli ihan hauskaa, enkä peukalo-keskellä-kämmentä-on-vaikea-askarrella -ihmisenä jäänyt erityisemmin harmittelemaan origamien puuttumistakaan.

Pihistin lounaalta mukaani (oikeasti otin luvan kanssa, mutta se ei kuulosta yhtä jännittävältä..) palan pizzaa Villelle, kun meillä oli jälkiruokakahvitreffit. Emme kuitenkaan olleet ottaneet huomioon sitä, että täällä on menossa spring break, joten opiskelijakahvila oli kiinni. Kahvia oli kuitenkin saatava, joten päätettiin kävellä Villen työpaikan lähellä olevaan Starbucksiin. Olisin päässyt huomattavasti vähemmällä jos olisin hakenut oman kahvini kotimatkalla meidän lähikaupan Starbucksista, mutta valitsin kuitenkin yhteisen kahvihetken.

Eikä haitannut muuten yhtään ylimääräinen kävelylenkki, eilen oli sen verran upea ilma. Ihanan lämmintä, muttei kuitenkaan liian kuuma, kun aurinko paistoi lähes pilvettömältä taivaalta, mutta välillä kevyt tuuli viilensi sopivasti. Mietin koko ajan että harmi kun ei ole kameraa mukana, olisin niin mielelläni ottanut muutaman kevätkuvan. Tajusin vasta kotona että olihan se, laukussa koko ajan. Tunari mikä tunari.

6 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Yhdessä pelaaminen on hauskaa, niinkuin muutenkin kaikenlainen yhdessä tekeminen.

Onhan se kahvikin maukkaampaa yhdessä juotuna kuin jos sen hätiseltään yksin hörppii.

Nykyisin lähes kaikilla on jonkinlainen kamera koko ajan mukana, kun kännyköissä on kamerat.
Sinulla jopa oikein hyviä kuvia tallentava. Sitä ei vain aina muista ottaa huomioon.

Andy kirjoitti...

No sekin vielä. Eli mukana oli siis kaksi kuvaamiseen kykenevää laitetta, enkä silti saanut aikaan yhtään kuvaa... ;)

rauni kirjoitti...

Siinäpä se,;) ne eivät kuvaa, ne vain tallentavat sinun kuvaamasi jutut.:)

Andy kirjoitti...

Se vasta olisikin hieno kamera joka kuvaisi itse. Sitä vaan miettisi että olisipa kiva saada hieno kuva vaikka tuosta talosta, ja kotona kamerassa odottaisi juurikin sellainen otos. =D

rauni kirjoitti...

Mutta entäs jos se päättäisikin ryhtyä ihan omatoimiseksi ja kuvaisi sellaistakin jota ei suinsurmin haluaisi kuvattavaksi. Minä en ainakaan haluaisi kuvia itsestäni ilman vaatteita esimerkiksi. Parempi vain että saa itse päättää millaisia kuvia haluaa eikä kukaan tai mikään ohita omaa halua.

Andy kirjoitti...

No mutta tuollaiset harhalaukauksethan voisi sitten huoletta poistaa... Mut joo, on se kuvien ottaminen kyllä sen verran hauskaakin, että ehkä parempi jos ne räpsii sit itse vaan. :)