torstai 24. maaliskuuta 2011

Kenkäsairaala

Makuuhuoneen nurkassa ajeli reilun viikon verran kassi, joka sisälsi neljä paria kenkiä. Haikailin nimittäin jokin aika sitten jalkoihini popoja, joiden tajusin kaipaavan kipeästi uusia korkolappuja. Päätin sitten samalla vaivalla kerätä kasaan kaikki samaa käsittelyä odottavat parit ja viedä ne lähistöllä sijaitsevalle suutarille, jonka nimi on suloisesti Houston Shoe Hospital.

Ensimmäinen yritys kuitenkin kaatui oletettavasti rodeon aiheuttamiin ruuhkiin, joiden vuoksi en onnistunut pitkällisen etsiskelynkään jälkeen löytämään yhtä ainoaa vapaata parkkiruutua ties kuinka monen korttelin säteeltä. Siispä kassi päätyi sinne makuuhuoneen nurkkaan odottamaan aikaa parempaa, ja ennen kaikkea väljempää. Se aika koitti tänään, kun käytiin nakkaamassa kengät korjattavaksi samalla, kun hain Villen töistä. Tällä kertaa parkkiruutuja oli jopa liikkeen edessä vapaana ainakin puoli tusinaa.

Normaalisti nuo mainostavat vaihtavansa korkolaput odottaessa, mutta koska pareja oli neljä, eikä asialla ollut minun puoleltani kiire, sovittiin että kengät ovat valmiit noudettavaksi ensi tiistaina. Korkolaput tulevat verottamaan lompakkoa vajaat 9 taalaa per pari (paitsi yksistä veloitetaan pari dollaria enemmän, kun niissä korko on vähän paksumpi), joten hintakaan ei päätä huimaa.

Ei kommentteja: