tiistai 22. maaliskuuta 2011

Lähtö edessä, loppu näkyvissä

Meidän nykyinen vuokrasopimus umpeutuu huhtikuun lopussa, joten käväistiinpä tänään toimistolla selvittämässä jatkoa. Villen työt tosiaan loppuu kesäkuun lopussa, joten vuoden sopimus oli ilmiselvästi poissuljettu vaihtoehto. Tämä tarkoittaa sitä, että siirryimme kuukausittaiseen vuokraan, josta pitää maksaa ylimääräistä, mutta ehkä sen kestää kun sitä on edessä vain parin kuukauden ajan. Samassa yhteydessä löimme lukkoon sen päivän kun poistumme lopullisesti Houstonista, merkitessämme kirjalliseen vuokrasopimuksen päättymisilmoitukseen lähtöpäiväksi 5.7. (Eilen illalla pohtiessa me ensin laskettiin että maanantai 4.7. olisi parempi, kunnes häpeällisen myöhään välähti että ehkä se itsenäisyyspäivä ei sit kuitenkaan ole ihan se otollisin hetki tällaiselle toimenpiteelle...)

Tämän vuokra-asian selvittyä päätimme palkita itsemme menemällä ulos syömään, ja herkullisen aterian ääressä kävimme vähän läpi asioita joita pitää miettiä. Meidän pitää tehdä listat
  • maasta poistumiseen liittyvistä hoidettavista asioista,
  • niistä jutuista jotka me halutaan vielä tehdä tai kokea ennen Houstonista lähtöä,
  • heinäkuun road tripin suunnitelmista,
  • Suomesta käsin hoidettavaksi jäävistä asioista, jotka vaativat lisäselvitystä ennen maasta poistumista.
Jos tämä melkein kaksi vuotta on mennyt nopeasti ja tuntunut lyhyeltä ajalta, uskallan veikata että tulevat kolme kuukautta viheltävät ohi lähes silmänräpäyksessä. Paras ruveta hommiin.

2 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Näinhän se on, mutta mitä minä sitten teen aamuisin, kun ei ole blogia josta aina ensimmäiseksi katson mitä sinne kuuluu.
Vai jatkatko sen päivittämistä vielä kotimaisemissakin?
No, sen korvaa kuitenkin se, että voidaan nähdä useammin.

Andy kirjoitti...

Jaa, enpä ole miettinyt asiaa. Mahtaisiko mulla olla mitään edes kaukaisesti mielenkiintoista sanottavaa sit kun ollaan Suomessa taas? Toisaalta, onko mulla nytkään..?