sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Herkkulahja

Eilen pamahti postiluukkuun täysin odottamaton ja huomattavan etuajassa saapunut hääpäivälahja kotiSuomesta. Äiti ja isä olivat pistäneet matkaan muutaman lehden (juuri sopivasti, koska me avattiin eilen uima-allaskausi pikaisella pulahduksella), kivan kortin ja kaksi isoa pussia salmiakkia. Paras lahja ikinä, kun edelliset salmiakit olivatkin loppuneet jo ajat sitten.
Pahoittelut jos karkkeja olisi ollut tarkoitus säästellä siihen oikeaan hääpäivään asti, ei nimittäin ihan onnistunut. Pitkän rodeossa vietetyn päivän ja sen uima-allasviilennyksen jälkeen me nimittäin tempaistiin toinen pusseista auki aika lailla välittömästi. Mutta ei me sitä kokonaan syöty ja loput meni toistaiseksi jemmaan. Lupaankin että noin kuukauden päästä olevana hääpäivänä on jäljellä vähintään yksi karkki molemmille.

4 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Niin varsinkin, kun teille on luvassa vieraita vielä ennen sitä päivää ja luultavasti heilläkin on tuliaisina salmiakkia. Pitihän varmistaa, että ehtii perille,kun posti ei aina kulje niinkään säännöllisesti.

Andy kirjoitti...

Joo ei haittaa yhtään että oli aikaisessa, kyllä salmiakki aina kelpaa! Tuliaisenakin sitä on tosiaan toivottu, katsotaan miten käy. :)

Lilli kirjoitti...

Nyt mun rupes tekeen mieli karkkia, mut kaupat on jo kiinni :( Mä aloitin sen nyt, tuu katsomaan, vaikka se on ruotsiksi. Pitää vielä aika paljon muokata sitä ulkoasua, nyt mä onnistuin vaan saamaan sen koko ajan rumemmaksi ja rumemmaksi, mutta ehkä mä vielä onnistun paremmin...

Andy kirjoitti...

Kävin katsomassa ja kommentoinkin pikaisesti. Hyvältähän se näytti! :)

Ja vaikka oli ruotsiksi niin ymmärsinkin melkein kaiken, tai ainakin luulen niin... ;)