maanantai 7. maaliskuuta 2011

Nimppariylläreitä

Tänään oli mun nimpparit. Ja nähtävästi äitikulta oli kokenut päivän niin merkittäväksi, että oli houkutellut Villen juonittelemaan kanssaan, koska mies palasi kaupasta kera kukkakimpun ja ilmoitti sen olevan virallisesti äidiltä ja isältä, hän vaan toimii välittäjänä. Kukkakimpun lisäksi sain myös lahjakortin jolla täydentää Nomination-korua, kiitos kovasti ruhtinaallisista lahjuksista.
Omasta puolestaan Ville oli napannut ostoskoriin suloisen suklaapupun, jolla on rusetti kaulassa. Se on niin söpö etten tiedä raaskinko edes syödä sitä. Tai no, kyllä mä varmaan raaskin, koska söpö tai ei se on kumminkin suklaata...
Näiden yllärilahjusten lisäksi Ville toi kaupasta vielä molemmille herkkukahvit, jotka nautiskeltiin yhdessä lopun juustokakun kanssa. Aika kiva tapa viettää nimipäivää. Tässä vielä vähän lisää kukkia vaikka etukäteen naistenpäivän kunniaksi. Ja kuten joka vuosi, naistenpäivä on myös äitin ja isin hääpäivä, joten hurjasti onnea 41 aviovuoden johdosta! Olkoon kukat vähän myös teille!

4 kommenttia:

rauni kirjoitti...

KIITOS KIITOS.
Kohtahan teilläkin on hääpäivä.

HURJAN HAUSKAA NAISTENPÄIVÄÄ KAIKILLE MAAILMAN NAISILLE!

Andy kirjoitti...

Kohta ja kohta, on siihen nyt sentään vielä yli kuukausi. :)

marketta kirjoitti...

Myöhästyneet nimipäiväonnittelut Tarjalle! Pahoittelen kovasti, etten tuota muistanut enkä tullut katsoneeksi allakkaan. Hyvää naistenpäivää myös kaikille naisille!

Andy kirjoitti...

Kiitos! :)