maanantai 24. toukokuuta 2010

Civ

Sitä vois äkkiseltään kuvitella kokemuksen jo ajat sitten opettaneen, että lause Jos pelataan vaan ihan vähän aikaa on täysin mahdoton, kun puhutaan minusta, Villestä ja Civilizationista. Tarkoittaa siis sitä, että toistuvasti lykkääntyneen pakkaamisen ja etenkin usean viholliselta valloitetun kaupungin jälkeen totesimme yhteistuumin ettei tässä enää kannata nukkumaan mennäkään, kun kyyti lentokentälle tulee noutamaan jo aamukuudelta. Noh, ei kait se mitään, tuleepahan uni koneessa ehkä paremmin.

Noin puolentoista tunnin päästä pitäisi siis olla ulkona kera matkalaukkujen. Onneks kassit on jo valmiina ja olen suhteellisen varma, että kaikki tärkeä ja välttämätön on niissä sisällä. Tässähän ehtii siis melkein tunnin verran vielä pelaamaan, kun vaan osais päättää että minkä valtion kanssa me haastettais riitaa seuraavaksi...

2 kommenttia:

marketta kirjoitti...

Teillä on ollut uskomattoman ihana reissu, ja kaikkineen epäilemättä sellanen vuosi takana jonkajälkeen mikään ei ole entisellään. Tervetuloa kuitenkin takaisin kotiin! Maisema on kauneimmillaan: uutta ei vielä niin tummaa vihreää maassa ja puissa, valoa puoleenyöhön asti, lämpiminä päivinä paratiisi voisi olla tämännäköinen.

Andy kirjoitti...

Kyllä me aika innolla odotetaan kokonaista kuukautta Suomessa, vaikka onkin ollut mitä parhain vuosi. Ja eiköhän se toinenkin mene ihan mukavasti, uusia kokemuksia keräten. :)