sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Paris Houston, Texas

Aivan huikean upea reissu takana, mutta onpa myös kiva olla taas kotona!

Tultiin sitten Ciscosta aika pitkälti suorinta reittiä, ilman turhia välipysäkkejä, vaikka matkan varrella ohitettiin sekä Fort Worth että Dallas. Jotenkin vaan se Houstoniin opastavan kyltin näkeminen sai koti-ikävän nousemaan pintaan ja houkutus ylimääräisiin pysähdyksiin väheni maili maililta. Eikä Fort Worthia ja Dallasia sitä paitsi millään pikavilkaisulla kannatakaan kurkistaa, vaan jossain vaiheessa lienee aiheellista suunnitella ihan kunnon viikonloppumatka. Mutta ei ihan heti, koska seuraavan viikon ajan me nautitaan ihan vaan Houstonista, joka heti tänään muistutteli meille millaiselta se 35 astetta tuntuikaan.
Ville nappasi tällaisen "tervetuloa kotiin" -kuvan auton ikkunasta.

Luvassa vielä jossain vaiheessa vähän raporttia Las Vegasin viikonlopusta, kun ei silloin ehditty kertoilemaan, ja myös matkamuistoesittelyä. Meillä on kaikkea kivaa!

Päivän saldo: 383 mailia.

3 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Kävittekö Las Vegasissa "uusimassa vihkivalat" sellasessa Elvis-kappelissa? ;)

rauni kirjoitti...

Kotiin on joka reissulta aina mukava palata.
Toivottavasti pääsette seuraavaan reissuun suunitelmien mukaan, se Islannin tulivuori on taas lisännyt toimintaansa ja kenttiä on euroopassa suljettu.
Kai se nyt kuitenkin rauhoittuu siksi, kun teidän onmäärä saapua.
Meillä on ollut sellainen erikoinen tilanne, että Suomi oli eilen Euroopan lämpimin maa.

Andy kirjoitti...

Sanna: Hitsi kun ei tajuttu! Mä kyllä näin yhden pariskunnan kun oli vissiin käynyt. Morsiolla oli valkoinen ihan tosi lyhyt minimekko ja sellainen huntupanta päässä, sulhasella farkut ja teepaita jossa oli printtinä smokin etumus. Tyylikästä.. ;)

rauni: No höh, en mä halua että meidän lentoa perutaan! Mutta onhan sillä melkein pari viikkoa aikaa rauhoittua, niin toivotaan parasta. :)