keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Rautaisia kavereita

Käytiin tänään palauttamassa Villen työkaverille lainassa olleet kartat ja opaskirjat. Niistä oli oikeasti ihan tosi paljon hyötyä reissussa, vaikka luonnollisesti oltiin varauduttu etukäteen myös tarkoilla ajo-ohjeilla hotelleille ja muihin oleellisiin matkakohteisiin. Hyvät kartat kuitenkin mahdollisti huomattavasti rennomman improvisoinnin mitä reittivalintoihin tuli, jonka lisäksi niitä oli kiva tutkailla iltaisin motellissa.
Vilkaistiin myös vihdoinkin Iron Man 2, jota olen ainakin henkilökohtaisesti odottanut jo aika pitkään. Eikä tuo tuottanut pettymystä, tosin en mä kyllä tiedä miten sellainen leffa voisikaan, jonka pääosissa on sekä Robert Downey Jr. että Mickey Rourke... Eli varsin onnistunut ja viihdyttävä kesäraina, vaikkei ihan ykkösosan tasolle noussutkaan.
Aika mukavasti sujuu tämä lomailu täällä Houstonissakin, etenkin nyt kun alkuviikon ukkosrintama alkaa vihdoinkin hellittää. Lämpötilahan on koko ajan ollut reilusti yli 30 asteessa, joten vilu ei ole päässyt iskemään salamoidessakaan.

Kuvat lainattu täältä.

2 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Ei täälläkään ole vilu tullut, mutta nyt kuulemma kesä-sää normalisoituu, tulossa on saderintama ja viileä/ kylmä sää. Voi painua alle kymmenen asteen. Toivottavasti kylmä ei kestä kauaa, tähän lämmpöön alkoi jo tottua.
Enään viikon verran ja sitten nähdään.

Andy kirjoitti...

Toivottavasti riittäis vähän kesäsäitä meidänkin nähtäväksi, vaikka lämmöstä saadaan kyllä ihan tarpeeksi nauttia täälläkin. :)