maanantai 10. toukokuuta 2010

Tusayan, Arizona

Olen sanaton.






Päivän saldo: 376,4 mailia.

Ps. Viime perjantain saldo viikonlopun pysäköintipalvelun jälkeen: 319,1 mailia.

3 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Niimpä. Vieläkö ihmettelet, että se olisi ollut yksi minun haluamistani kokemusista siellä ollessa. Olen nähnyt useitakin dokumentteja sieltä ja tulen vastakin katsomaan kaikki, mitä tv:stä tulee.
Se on varmasti yksi maailman järisyttävimmistä paikoista. Nauttikaa meidänkin puolesta.

marketta kirjoitti...

On ihania kuvia! Kommentointi on jäänyt kovasti vähiin, kun veneellä ei useinkaan pääse verkkoon, ja sitten kun pääsisi on tuhat asiaa samalla kertaa hoidettavana. Seurataan kyllä aina kun voidaaan. Harmi ettei meistä oikein kumpikaan oosaa lähettää kuvia verkon kautta, kun mereltäkin saa kauniita sellaisia. Toivottavasti vielä joku kerta saamme teidät tännekin, kun ensin koluatte kaikki muut mantereet!

Andy kirjoitti...

rauni: Enhän mä sitä ihmetellyt missään vaiheessa, vaan ymmärsin harvinaisen hyvin. :) Ja eikun sit vaan uutta reissua kehiin, niin tehdään sellainen pieni road trip: kaks päivää tänne, kaks päivää paluumatkaan ja muutama päivä perillä, niin toinen viikko kahden viikon lomasta jää vielä Houstonissa vietettäväksi.. ;)

marketta: Just nyt mun on vaikea kuvitella minkään maiseman pystyvän ikinä koskaan milloinkaan kilpailemaan tänään näkemieni kanssa, vaikka toki myös meri onkin upea... ;) Hyvää ja turvallista matkailua myös teille!