sunnuntai 21. elokuuta 2011

Jalkapallon paluu ja alusvaatemallin seikkailut

Texansit pelaa futista taas, aloittivat preseason-pelinsä aika rankalla viikolla, kun tempaisivat molemmat kotipelinsä vain muutaman päivän välein, maanantaina (New York Jets kaatui luvuin 20-16) ja lauantaina (voitettiin New Orleans Saintsit 27-14). Ja vaikka preseason-pelejä ei varsinaisesti lasketa, eikä niistä kannata tehdä liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä, on stadionilla kuitenkin aina huomattavasti mukavampaa istua kun voitetaan, ja lupaahan se nyt edes pienesti hyvää että peli kulkee tässä vaiheessa noinkin mukavasti. Vielä kaksi harjoitusmielessä pelattavaa matsia vieraissa ja sitten alkaa ihan oikeat rytinät, toivottavasti tulee hyvä kausi! Andre otettiin luonnollisesti peleihin mukaan ja puettiin pitkästä aikaa peliasuun. On meinaan karhuherralla ollut viime aikoina vähän vähemmän päällä kotosalla ollessaan.
Käväistiin viime keväänä Petun ollessa kylässä Build-a-Bearissa hankkimassa Petun nallelle vähän lisää asusteita. Ja kun sitten bongasin hyllystä nalleboksereita, oli ihan pakko itsekin ostaa Andrelle tuliaisena pöksyt. Illemmalla kotona esiteltiin päivän saldoa Villelle, joka tutki hämmentyneenä uusia vaatteita ja kysyi sitten ihan vilpittömän tosissaan että mitä järkeä on ostaa alusvaatteita, kun eihän niitä kukaan edes näe? Niin. No. Mitä tuohonkin nyt sitten sanoisi. Itsehän olen kokenut kyseiset asusteet varsin mukaviksi käytössä, vaikken niitä tosiaan hirmuisesti julkisesti esittelekään, mutta ehkä Villellä on sitten eri näkemys asiasta. Päätin kuitenkin ihan tämän lausunnon kunniaksi antaa Andren hengailla kausien välisen tauon rennosti boksereissa. Että olis sit järkevä ostos, kun on ollut vähän aikaa nähtävillä...

7 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Kyllähän noin hienoja boksereita kelpaakin esitellä, kotioloissa ja karhuherrana. Kyllä alusvaatteilla on ihan hurjan suuri merkitys, ainakin meille naisille, vaikkei niitä kukaan näkisikään. On vain itsellä ihan juhlallinen olo, kun on kunnolliset alusvaatteet eikä mitkään kuluneet kotirynttyyt.
Hienoa, että pelit kulkee.

marketta kirjoitti...

Kyllä noin tyylikkäät boxerit on todella tarpeellinen varuste karhuherrallekin. Noin söpö häntäkin hänellä.Eikös Gilbert nyt tuota ymmärrä!

Andy kirjoitti...

rauni: Mä en kyllä koe että tää on erityisemmin sukupuolikysymys. Tai siis että soisin kovasti alusvaatteilla olevan merkitystä myös miehille... ;)

marketta: Eikös vaan olekin hienot, hännällekin tosiaan kolo ihan valmiina. En yhtään tiedä miksei Ville ymmärtänyt, ehkä mies voisi itse perustella kummalliset lausuntonsa..? ;)

Ville kirjoitti...

marketta: Mähän halusinkin vaan korostaa, että jos kerran hienot alusvaatteet hankitaan, niin kyllä niitten sitten on syytä näkyäkin. Ja niinpä Andre saikin viettää koko kesän rennoissa vetimissä:)

Andy kirjoitti...

Ai niinkö se olikin...? ;)

rauni kirjoitti...

Huomasitko sanan AINAKIN?
Enhän voi sanoa mitään miesten puolsta, varsinkaan kotona olevan esimerkin vuoksi.

Andy kirjoitti...

Haha. :)