tiistai 30. maaliskuuta 2010

Tee-se-itse-nalle

Kylläpäs aika rientää kun on hauskaa, edellisistä kuulumisistakin on jo vaikka kuinka monta päivää. Mutta kaikkea on taas ehditty, kuten nyt vaikka perjantaina shoppailla lähes koko päivä ja eilen viettää NASA-päivää numero kaksi. Viikonloppuna puolestaan seikkailtiin vähän pitemmälle reissulle.
Perinteiset hotellin ikkunasta räpsityt maisemakuvat.

Lauantaina hypättiin siis aamulla autoon ja käännettiin nokka kohti New Orleansia. Useaa tuntia myöhemmin onnistuimme sekä pääsemään oikeaan kaupunkiin että suunnistamaan meidän hotellille, mitä voitaneen pitää melkoisena menestyksenä. Ilta menikin oikein mukavasti French Quarteria kierrellessä ja paikallisiin ravitsemusliikkeisiin tutustuessa. Sunnuntaina ehdittiin sitten vielä katselemaan paikkoja myös päivänvalossa ennen kotimatkaa, joka sujui myös varsin mallikkaasti.
Matkan mahdollisesti parhaat hankinnat vieraat tekivätkin sitten eilen, kun pitkän odotuksen jälkeen vierailtiin myös Build-a-Bearissa ja tehtiin kaikki ikiomat nallet! Homma toimii siis niin, että ensin valitaan millaisen nallen tai muun otuksen haluaa (vaihtoehtoja on hyvin hyvin paljon) ja sitten pohditaan haluaako oman tulevan kaverinsa pitävän ääntä. Jos valmiit vaihtoehdot eivät miellytä, voi aina nauhoittaa myös oman viestin. Tämän jälkeen nalle täytetään (henkilökunnan suosiollisella avustuksella) ja se saa sydämen jonka ylpeä uusi omistaja on hieronut lämpimäksi ja halinut täyteen rakkautta.
Kuva täältä.

Tässä vaiheessa nalle onkin sitten jo periaatteessa valmis, mutta koska se ei tietenkään voi kulkea ympäriinsä nakuna, pitää nallelle valita vaatteet. Vaihtoehtoja on huikea määrä, joten ei ole kovin tavatonta sortua ylilyönteihin. Minun nallella tosin on vain yksi asu ja Petukin tyytyi yhteen vaihtopaitaan, mutta joku kolmas nallentekijä saattoi mennä hieman sekaisin…
Ei ole varmaan vaikeaa arvata mikä nalle on minun ja Villen nalle... Texansien parhaan pelaajan mukaan nimetyn Andren oikealta puolelta löytyy Petun varsin katu-uskottava pehmokaveri, jonka vieressä Maman veljenpojalleen 1-vuotislahjaksi taiteilema cowboy-nalle. Ja sit siellä oikealla on, noh, Darth Longhorn. Joka on tyypeistä ainoa joka pitää ääntä, se nimittäin ärjyy kuin leijona...
Mutta koska Darth Longhorn ei voi kuulemma aina pitää "työvaatteita" yllään, piti sarvipään saada myös toinen asukokonaisuus. Darth on siis satunnaisesti myös jalkapalloa mielellään heittelevä cowboy. Ja ne on kaikki virallisesti ihania!

Ei kommentteja: