perjantai 26. maaliskuuta 2010

Väliaikaraportti

Maman ja Petun inspiroimana olen selvästi itsekin nyt ihan lomatunnelmissa kun en edes blogia jaksa ehdi viitsi päivittää. Mutta jospa nyt ees pientä väliaikaraporttia sentään.

Keskiviikkona ihailtiin Ricen kampusta ja päästiin nauttimaan Villen jo legendaarisesta työpaikkakierroksesta. Illalla mentiin ulos syömään ja onnistuttiin tilaamaan niin käsittämättömän herkullista ruokaa, että melkein tarvittiin ne tarjoilijan lupaamat kottikärryt että päästiin sieltä pois.

Eilen olikin sitten jo kauan odotettu NASA-päivä ja nyt Mama ja Petukin on Space Center Houstonin ylpeitä jäseniä. Sen lisäksi että jäsenkorteista jää varsin hauskat matkamuistot, oli jäsenyyden hinta rahallisestikin fiksu sijoitus, sillä ensi viikolle on suunnitteilla NASA-päivä numero kaksi. Nämä vieraat nimittäin haluavat nähdä siellä ymmärrettävästi aivan kaiken, eikä siihen yksi päivä oikein tahdo riittää ilman ylettömän tiukkaa aikatauluttamista ja siitä hermoilua.

2 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Täällä on kovasti katsottu taitoluistelun MM kisoja.
Suomen LAURA LEPISTÖ on MM Pronssinainen JIPPII ONNEA LAURALLE.
Teillä siellä on varmasti myös mahtavia päiviä.
Hyvää viikonloppua kaikille

Andy kirjoitti...

Meillä on ollut niin paljon hauskaa ohjelmaa ettei olla ehditty kisoja ees ajattelemaan, mutta kiva kuulla että menestys on ollut hyvä! :)