perjantai 12. maaliskuuta 2010

Huippupäivä

Tänään on ollut aivan älyttömän hyvä päivä! Lähdetään vaikka siitä, että ulkona oli koko päivän mitä ihanin keväinen ilma, reilut parikymmentä astetta lämmintä ja pilvettömältä taivaalta paistanut aurinko.
Sit kuulin ihan tosi hyviä uutisia ja Villekin pääsi töistä vähän tavallista aikaisemmin perjantain kunniaksi. Aikaa jäi siis myös vähän luontokuvaukselle kun käveltiin kohti autoa.
Perjantai-illan kruunasi pullo hyvää punaviiniä ja ne ihanat eilisestä paketista paljastuneet suklaat. Vähänkö oli herkkuja, kiitos vielä Marketalle ja Sepolle tästä luksuksesta. Yhteensopivuus punkun kanssa oli myös ensiluokkainen.
Ville ehdotti jo monta viikkoa sitten että esitellään blogissa kuinka pitkällä kevät täällä jo on laittamalla kuvia meidän pihalla olevien puiden hiirenkorvista. Tänään vihdoinkin saatiin aikaiseksi nappailla vähän valokuvia niistäkin, joten hiirenkorvat on ehtinyt kasvaa jo melkoisesti. Mutta joo, täällä on siis tosiaan ihan kevät.
Hurjan hyvää viikonloppua kaikille muillekin, me keskitytään nyt tuon punaviinipullon lopun eliminointiin. :)

4 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Ei me yhtään olla kateellisia tuosta teidän "keväästä", täällä sitä sanottaisi kesäksi noilla lämpötiloilla. Täällä on vielä hanget korkeat nietokset, aurinkoista on täälläkin ja lämmintä, jopa +5 astetta päivällä, jos ei tuule.Yöllä on vielä pakkasia, mutta kevät siitä täälläkin on tulossa, päivät on jo pitkiä. Valoisaa aikaa on aamukuudesta(melkein) iltaseitsemään ja vähän ylikin. Vielä loppukuusta, kun kelloja siirretään kesää kohti, niin illat on jo kovin pitkälle valiosia.

Andy kirjoitti...

Kyllä se kevät ja kesäkin varmasti tosiaan sielläkin tulevat, täällä nyt on muutenkin tuo "talvi" ollut aika mitätön. Sopii mulle, se kahden viikon joululoma oli ihan riittävän mittainen talvikokemus, kun en muuten siitä kylmästä niin kauheasti välitä.. ;)

marketta kirjoitti...

Mutta saako olla utelias ja kysyä mitä ne hyvät uutiset olivat? Hyviähän on aina mukava jakaa toistenkin kanssa, elleivät sitten ole niin yksityistä laatua ettei ihan viitsi...
By the way, olemme nyt kotona keskellä lunta ja jäätä, mutta ihanassa kevättalvisesa auringopaisteessa. Matka kesti kaikkineen kotiin asti toista vuorokautta, mutta sujui tällä kertaa ilman mainittavia jännitysmomentteja. Ei superkiireisiä vaihtoja eikä kadonneita matkatavaroita tällä kertaa.

Andy kirjoitti...

Kiva kuulla että pääsitte turvallisesti kotiin ilman ongelmia ja matkatavaroiden kanssa. :) Hyvät uutiset on kivoja, mutta en tiedä kuinka paljon ne ketään muuta ilahduttais. Mulle kuitenkin saivat hyvän mielen koko päiväksi. :)