keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Parisuhdekriisi

Meillä, kuten varmasti kaikilla pariskunnilla, on aina välillä vaikeitakin jaksoja, elikäs pienimuotoisia parisuhdekriisejä. Tänään alkoi taas yksi tuollainen hankalampi jakso, kun America's Next Top Model aloitti uuden, 14. kautensa. Ville ei vaan ymmärrä ja minä en hömpästäni suostu luopumaan. Onneksi kriisin paikka on vain kerran viikossa noin tunnin ajan, joten eiköhän me tästäkin selvitä ilman pahempia riitoja. Tai en mä kyllä tiedä, jos Ville joka viikko koko tunnin ajan puhisee että tämä on ihan älytön ohjelma, täyspöljää hömppää kokonaan. Saa luvan siis keksiä itselleen jotain muuta puuhaa, jos ei vieläkään ole valmis tunnustamaan puhinansa keskeltä että sarja on oikeasti mainio... ;)

Edellisestä parisuhdekriisistä on muuten melko tarkalleen puoli vuotta aikaa, joten turhan usein ei tästä kyseisestä ongelmasta onneksi kärsitä.

3 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Hyvä Tarja! Hömpästä me emme luovu! Eilen sain miehen katsomaan Top Chefin. Tykkää kumminkin, ei vaan myönnä. ;)

Bisquits kirjoitti...

Siis hei, meillä on ihan sama ongelma! Minunkin mieheni puhisee, miksi katson niin typerää ohjelmaa. Katson sitä onneksi netistä, niin hän voi välttää asian ja katsoa jotain muuta. ;-)

Andy kirjoitti...

Sanna: Villekin katsoi yhden kauden Top Chefiä sen suuremmitta mutinoitta, mutta sit seuraavan alkaessa se alkoi protestoimaan ettei se muka niin hyvä ollutkaan. Pöh, mää sanon.. ;)

Bisquits: Mikä siinä on, etteivät miehet ymmärrä kyseisen sarjan loistokkuutta? Eikö ne vaan kehtaa tunnustaa vai onko niillä oikeasti niin paljon huonompi maku..? ;)