sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Pystit jaossa

Onpahan sitten taas Oscar-pystit jaettu ja gaala katsottu läpi. Järkytykseni oli suuri, kun Ville tunnusti ettei ole ikinä ennen kyseistä show'ta nähnyt kokonaisuudessaan, jotain koostepätkiä vaan. Ihmiselle joka kuitenkin on valvonut lähes joka vuosi ohjelman läpi tämä oli jotain uskomatonta. Mutta ei kaikkia vaan kiinnosta, vaikka myönsihän tuo että näin ihmisten aikaan nähtävänä show oli varsin viihdyttävä.

Ja olihan se, hauskan gaalan olivat saaneet (taas) aikaan. Eikä mitään kovin suuria yllätyksiäkään tullut eteen, jos ei sellaiseksi laske Avatarin suhteellisen köyhää saalista. Illan ylivoimainen voittaja oli The Hurt Locker, jota me ei olla vieläkään nähty. Ehkä olis syytä, kun kerran oon halunnut nähdä kyseisen rainan jo kauan ennen näitä bileitäkin.

Lisäys: Olihan siellä sittenkin yksi suuri yllätys, ja vielä sellainen josta Ville suivaantui täysin. Nimittäin se, ettei Wallace ja Gromit -pätkä A Matter of Loaf and Death voittanutkaan parhaan lyhytanimaation Oscaria. Yritin kyllä selittää sen valitettavasti kuuluvan asiaan ettei omat suosikit aina voita, mutta turhautunutta puhinaa kuului silti sohvan toisesta päädystä vielä monta minuuttia myöhemmin...

Ei kommentteja: