torstai 11. maaliskuuta 2010

Puketti

Posti toi mukanaan tänään kivan yllätyksen, kun Marketta ja Seppo olivat pistäneet Ohiosta tulemaan vähän lahjuksia. Paketti piti sisällään mm. raikkaan omenan tuoksuista kylpyjuttua, joka on ehkä riittävä houkutin siihen että testataan lopultakin meidän ammetta. Tähän mennessä ollaan tuomittu se jo lähtökohtaisesti niin onnettoman pieneksi ettei kannata vaivautua, mutta tuollaisten kylpykiteiden kanssa pitää vähintäänkin yrittää.
Paketista löytyi myös herkullisen näköisiä suklaajuttuja, joita teki mieli maistella välittömästi. Päätettiin kuitenkin osoittaa meille niin harvinaista itsehillintää ja säästää ne tulevaan viikonloppuun. Tai ainakin huomiseen, en tiiä maltetaanko sen kauempaa niitä jemmata kaapissa. Mutta kyllähän perjantaikin on jo viikonloppua, eiks vaan?
Vielä kolmaskin juttu oli mukaan laitettu, nimittäin 4 kappaleen paketti pihviveitsiä, jotka on tällä hetkellä tiskikoneessa niin ei päässyt valokuviin. Oletan että pihviveitset saatiin sen takia, kun yksi ilta vieraiden kanssa Villen paistamia pihvejä nauttiessa totesin että olis kiva jos olis oikein pihviveitset, niin sais paremmin veisteltyä. Tarpeeseen siis tulivat, noiden muiden edustaessa sit sitä hemmottelupuolta. Kiitos tosi paljon koko paketista, se piristi kummasti mieltä muun postin koostuessa lähinnä laskuista...

Ei kommentteja: