sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Nimpparipäivä

Tuo meidän hajamielinen tohtori yritti eilisellä kauppareissulla ostaa minulle nimpparikorttia niin salamyhkäisesti, että joutui tänään aamulla tunnustamaan unohtaneensa sen kassalle. Ei haittaa, etenkään koska nimpparikukat hän sentään osti ihan avoimesti jo päivää etukäteen. Eikö olekin aika ihana monivärinen ruusulajitelma?
Sain mä jotain muutakin. Oltiin nimittäin eilen vähän ostoksilla ja sattuipa silmiini ihan tosi kiva kesäinen paita, jonka Ville sitten tarjoutui nimpparilahjana ostamaan. Kelpaa, kiitos, olisinpa nimittäin tämän napannut muutenkin mukaani. Miellyttävä materiaali, kauniisti laskeutuva kaula-aukko ja viimeisenä niittinä vielä nuo olkapäiden mahtavat vetoketjukoristelut. Kuka muka ei tykkäisi?
Pikapuoliin me lähdetäänkin sitten sunnuntaileffaan katsastamaan Tim Burtonin uusi versio Liisa Ihmemaassa -klassikosta. Odotukset on kovat, onhan Burton sentään yksi mun kaikkien aikojen suosikkiohjaajista. Paluumatkalla pitää pistäytyä vielä Villen työpaikalla, kun sillä on joku projekti joka vaatii huomiota myös näin sunnuntaipäivänä, mutta sen jälkeen saadaankin heittäytyä sohvalle katsomaan Oscar-gaalaa. Tätä mä olenkin jo odottanut, katsotaan miten suosikkien käy.

4 kommenttia:

Lilli kirjoitti...

Hyvää nimipäivää! Unohdin aiemmin onnitella :(

Andy kirjoitti...

Kiitos kiitos. :)

rauni kirjoitti...

Kyllä on kaunis kimppu ja tuollainen paita sopii juurikin sinun tyyliisi.
Minäkin sain tänään kukkakimpun.

Andy kirjoitti...

Noita paitoja oli myös kokomustina, mutta harvinaislaatuisesti pidin itsekin raitaversiota kivempana. Ja kukat on aina kivoja, sullakin tänään monta syytä sellaisten saamiseen. :)