sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Lisää vieraita

Se on oikeasti hyvä, että meillä käy välillä vieraita, niin tulee ainakin joskus siivottua koko kämppä... Tänä viikonloppuna on nimittäin taas puunattu, että olisi esitellä siisti asunto iltapäivällä lentokentältä haetuille Mamalle ja Petulle. Seuraavat kymmenisen päivää menee varmaan osittain niissä samoissa tutuissa merkeissä kuin kaikkien aikaisempienkin vieraiden kanssa, mutta eiköhän me jotain uuttakin keksitä. Puolentoista viikon bileet ainakin luvassa, kaikille muille paitsi Villelle, joka joutuu joka päivä ihan normaalisti töihin. Me luvataan sit joka ilta vähintäänkin raportoida miesraukalle että mitä kivaa sitä on tullut tehtyä.

3 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Kai te ehditte meillekin vähän raportoida? Tiedäthän, että me ollaan uteliaita ja kaikki kiinnostaa.Paljon terkkuja kaikille.

Olli kirjoitti...

9Ihanaa saada parhaita ystäviä kylään kevätpäivän tasauksena ja erinomaisena kongressin äänestyspäivänä (219-212 oli loistava uutinen tavallisille amerikkalaisille, vaikka politiikka onkin härskiä touhua ja te asutte rebublikaanien keskiössä).
Aurinkoista ja leppoisaa oloa teille kaikille t. Olli

Andy kirjoitti...

rauni: Katsotaan kestääkö kuulumiset päivänvaloa. Jos kestää niin raportoidaan.. ;)

Olli: On tosiaankin kiva nähdä ystäviä pitkästä aikaa ja täällähän, toisin kuin Suomessa, kevätkin on jo varsin pitkällä. (Vaikka eiks kevätpäiväntasaus ollut jo lauantaina?) :)