keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Keskiviikko

Kävin tänään aamulla näyttämässä meidän autoa korjaamolla, jotta tietävät pistää tarvittavat osat tilaukseen. Puskuri ja takaluukku nyt ainakin menee vaihtoon, joten eiköhän meidän murusta tule entistä ehompi. Lupailivat alustavasti että osat saapuisivat ensi viikon alussa, toivottavasti jo maanantaina. Sit voinkin soitella (vaihteeksi) vakuutusyhtiöön ja ilmoittaa että vuokra-autoa sopis lähetellä meidän suuntaan. Siitä pitää ilmoittaa päivää etukäteen, joten jos osat tulis maanantaina me voitais saada vuokrapeli tiistaille. Pidetään peukkuja.

Korjaamolta huristelinkin sitten yliopistolle, kun tänään oli taas kansainvälisten naisten lounaspäivä. Tällä kertaa porukassa oli toinenkin suomalainen, mutta pikaista tervehdystä enempää en tullut hänen kanssaan jutelleeksi, kun oli juttu kesken ennestään tuttujen kanssa. Katsotaan josko ensi kuussa, vaikka hän onkin ilmeisesti täällä vain muutaman kuukauden visiitillä ja palaa kotiinkin jo nyt keväällä.

2 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Joo täälläkin pidetään peukkuja teille. Siinä on kyllä vaarana sellainen juttu, että aina, kun minä olen pitänyt peukkua jollekin urheilijalle, se suoritus on mennyt pieleen. Lienee viisainta etten minä nosta peukkua, mutta kaikki muut varmaan sen tekevät. Saitko tälläkin kerralla karkkia tuliaisiksi Villelle, vai saitteko kukkia naistenpäivän kunniaksi? Vai vietetäänkö kyseistä päivää siellä lainkaan? Hyvää tulevaa naistenpäivää kikille naisille ympäri maailman.

Andy kirjoitti...

Aina me karkkia saadaan, tällä kertaa jo hyvissä ajoin etukäteen pääsiäissuklaata. Se oli hyvää. :)