keskiviikko 9. syyskuuta 2009

ANTM

Mulla on vapaapainin lisäksi toinenkin tv-heikkous jota Ville ei pysty ymmärtämään: Suomen televisiossakin esitetty America's Next Top Model, jonka 13. kausi alkoi tänään ja joka on hömppäasteikolla ihan kärkiluokkaa, mutta ah niin viihdyttävää. Uusimman kauden erikoispiirre on se, että sarjaa luotsaava ex-huippumalli Tyra Banks on päättänyt tarjota malliuran mahdollisuutta myös lyhyille typyille. Kilpailijaksi kelpuutettiin tällä kertaa vain alle 170 senttiset, kun yleensä sitä pienemmillä numeroilla ei ole markkinoille mitään asiaa (paitsi jos sattuu olemaan Kate Moss). Hupaisa ja innovatiivinen idea, vaikkei luonnollisesti todellisuudessa merkitsekään yhtään mitään mitä tulee mallialan mahdollisiin muutoksiin. Eipä taida yksikään aikaisemmasta kahdestatoista voittajasta olla varsinaista huippumallin statusta saavuttanut, mutta hauska ohjelmaa on silti katsoa.

Sarjaa siis esitetään keskiviikkoisin, mikä sattumalta (tai sitten vähemmän sattumalta...) on myös meidän virallinen herkkupäivä. Mallikokelaiden katsominen muuttuu välittömästi vielä paria astetta viihdyttävämmäksi, kun sitä voi tehdä joku paheellinen herkku nenän edessä. Siispä tänään käperryin jäätelökipponi kanssa sohvalle tarkistamaan uuden kauden kisailijat Villen ottaessa päikkäreitä vieressä. Oikeasti mä luulen että se kyllä seurasi kanssa, silmäkulmasta vilkuillen ja korvat höröllä. Se ei vaan kehtaa tunnustaa.

6 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

ANTM on loistava!!! Mä olen aina vaan niin hölmö, että katson etukäteen voittajan netistä... Mutta viihdyttävä se silti on! Suomessa tulee tällä hetkellä molemmat: ANTM ja Top chef. Jee!

Andy kirjoitti...

Mä sit taas nimenomaan en halua tietää, kun on hauskempi kun voi jännätä suosikkinsa ja inhokkinsa kohtaloa. Ja nythän tää mikä täällä tulee on ihan uusi kausi, niin ei voiskaan selvittää voittajaa. :)

Helka kirjoitti...

Ei saa sit kertoa mitään ratkaisevaa!!!! o_O

Välillä oli vähän hankalaa, kun piti seurata yhtä aikaa Australian NTM (joka arkipäivä), ANTM (ma) ja joku brittien mallikisa (su). Meinas toi muu elämä välillä häiritä telkkarin katsomista!!

Andy kirjoitti...

En tietenkään spoilaa! Mä katoin kanssa joskus sillon kun Suomessa alko Kanadan ja Australian ohjelmat, mutta ei ne viihdyttänyt yhtä paljoa kuin Tyra. Puhumattakaan siitä Suomen versiosta, joka oli aika susi. Kakkoskautta en nähnytkään, kun Nelosen nettitv:tä ei pysty katsomaan ulkomailta (yritin siis kyllä...).

helka kirjoitti...

Joo kyl Amerikan on paras, mutta noita muitakin katsoo, kun ei se amerikkalainen voi koko aikaa tulla.;)

Andy kirjoitti...

Jep. Harvinaisen viihdyttävä sarja on kyllä.