lauantai 26. syyskuuta 2009

Sopiva otsikko tähän

Saatiin eilen viesti, ettei meillä muka olisi vaadittavaa kotivakuutusta meidän asunnossa. Siis häh, tää asiahan on selvitetty jo ennen kuin meidän vuokrasopimus edes alkoi. Meidän suomalainen kotivakuutus on tilapäisesti laajennettu kattamaan meidän täällä vuokraama kämppä ja sellaisilla korvaussummilla, että näiden minimivaatimukset täyttyy melko reippaastikin. Tästä on vakuutusyhtiöltä saatu dokumentti, joka on sähköpostilla aikanaan toimitettu oikeaan osoitteeseen. Ja nyt ne sanoi, että meidän asunnon kohdalla ei ole merkintää siitä että vakuutusta olisi. Pöh, mää sanon. Mut nyt meillä on kotonakin toimiva printteri, joten ei tarvi enää mennä pelkkien sähköpostien varassa. Napattiin siis dokumentista paperiversio matkaan ja lähdettiin toimistolle selvittämään asiaa. Varauduttiin vatvomaan asiaa oikein ajan kanssa ja urakalla, mutta toimistolla kaveri katsoi paperia ja sanoi että selvä, se ei oo varmaan ikinä sieltä sähköpostista kulkeutunut meidän kansioon ja hän laittaa tän nyt sinne. Ja sillä selvä. Okei, hieno homma. Nyt odotellaan koska seuraava huomautus tulee, kun ne ei usko että Suomessakin on vakuutusyhtiöitä...

Kun asia selvisi niin nopeasti ja vaivatta, päätettiin lähteä tuhlaamaan sekä asian selvittelyyn kerättyä tarmoa että rahaa Ikeaan. Tähtäimessä oli toinen paistinpannu ja vähän lisää lautasia, koska lautaset loppuu aina kesken ennen tiskikoneen täyttymistä ja paistinpannuja on nyt vaan kiva olla varakappale kanssa. Ylimääräisenä ostoksena Ville innostui ostamaan varakappaleen myös leikkuulaudalle ja sit meidän hieno hedelmäkulho sai pikkusisaruksen. Eli aika vähin tavaroin päästiin sieltä ulos. Shoppailuhaluja oli kuitenkin vielä, joten suunnattiin Walmartiin ostamaan mulle Houston Texansien pelipaita! On muuten hieno. Ja aika melkoisen paljon edullisempi kuin Texansien fanikaupasta ostettuna... Mut on se silti virallinen NFL-paita, eikä mikään huono kopio. Ja pääsee muuten päälle kun mennään viikon päästä peliin.

Peliin lähdetään tänäänkin, meinaan katsomaan miten college-jalkapallo pärjää liigalle. Rice Owls pelaa kauden ekan kotipelinsä ja odotettavissa on melkoista hurlumheita. Villen yksi työkaveri jo lupaili että tunnelma on vielä railakkaampaa kuin liigapeleissä, kun katsomo täyttyy ensisijaisesti opiskelijoista. Kuulostaa hauskalta, me kerrotaan sit millaista oli (vaikka siskokulta jo olikin sitä mieltä että jalkapallosta jauhaminen sais riittää...). Toivotaan että Pöllöt pelaa hyvin!

4 kommenttia:

sirpa kirjoitti...

No huh, että jo fanipaitoja... olen oikeasti järkyttynyt... koti-ikävänkö takia sitten ikeaan shoppailemaan?? eikö mitään amerikkalaista sisustusliikeketjua ole löytynyt jossa voisi shoppailla.. paitsi tuo Walmart..
Pitäisköhän tuoda sulle tepsin pelipaita tuliaisiksi.
ps, joko huulet on normaalikokoa... eikös siellä kyllä ole muotia laitta botoxia huuliinkin jotta näyttää isommilta mutta sä olet keksinyt edullisemman tavan.. sorry oli ihan pakko vielä palata tähän koska säkin vaan jaksat siitä amerikkalaisesta jalkapallosta (ja miksi muuten sitä kutsutaan jalkapalloksi?? sylipalloksi sitä paremminkin voisi kutsua)tai sit siitä baseballista.. no jommasta kummasta kuitenkin..

Anonyymi kirjoitti...

kyllä tätä lukee muutkin, sellaiset jotka jopa tykkää lukea noista peleistä. ;)

sirpa kirjoitti...

Anonyymille anteeksi... eihän ne miljoonat ihmiset jotka sitä fanittaa voi olla väärässä.. täytyy niissä peleissä jotain mielenkiintoa olla kun niitä niin sankoin joukoin seuraavat..tämä oli tällaista sisarusten välistä vinoilua ;-)

Andy kirjoitti...

sirpa: Onhan täällä liikettä toisen perään, mut Ikea on törkyhalpa, niin siks me käydään siellä... ;) Ja botoxia menee otsaan, huuliin laitetaan kollageenia... :)

Anonyymi: ;)

sirpa: Nii-in. Futis on kuitenkin ylivoimaisesti suosituin urheilulaji täällä.