perjantai 25. syyskuuta 2009

Viisi kuukautta

Kylläpä aika rientää. Vai tuntuuko musta vaan siltä? Meneekö aika nopeammin Texasissa kuin Suomessa? Kummallinen ilmiö sinänsä, tuntuu samanaikaisesti siltä, että justhan me vasta tultiin ja siltä, että mehän ollaan oltu täällä jo vaikka kuinka pitkään. Kaipa se johtuu siitä, että ollaan kotiuduttu sen verran hyvin, niin sit asiat tuntuu tutuilta ja turvallisilta, vaikka oikeasti ne onkin kohtuullisen uusia. Erikoista. Se on kanssa erikoista, että varsinainen koti-ikävä ei ole iskenyt missään vaiheessa. Alunperinhän me epäiltiin että sit alkuasettumisen jälkeen kun arki alkaa, sitä jonkunlaista koti-ikävää potisi, mutta ei vaan kyllä olla huomattu. Ihmisiä toki on ikävä, mutta onneksi suurin osa pitää kivasti yhteyttä edelleen. Lisää vaan! Asiaa auttoi varmasti myös se, että meidän ensimmäiset vieraat kävi ilahduttamassa meidän eloa ja toi mukanaan tuulahduksen kotia. Kyllä me siis pärjätään, etenkin kun seuraavat tuulahdukset ja vieraat tulee jo noin kahden viikon päästä. Halataan kun tavataan!

7 kommenttia:

marketta kirjoitti...

Niin se vaan aika on hupaa tavaraa. Vuosikin menee loppujen lopuksi hyvin äkkiä, kun ajattelee taaksepäin. Mutta älkää nyt kuitenkaan suunitelko mitään pidennyksiä asiaan.
Mites yskä ja pusuhuulet? Pitäisikö lähettää vielä jotskin supertehokasta yskänlääkettä äidin mukana?

Andy kirjoitti...

Molemmat on toivottavasti paranemaan päin. Ja kyllä täältä tosiaan melko jytyjä yskänlääkkeitä löytyy ihan reseptivapaana, Ville ei vaan arkana uskaltanut sellaista mulle valikoida... ;)

sira kirjoitti...

Mä olen kyllä huomannut että olette ollut jo kauan pois.. teknistä apua tarvitsevana.. tvn kaukosäädin sanoi työsopimuksen irti tai sitten se tarvii vain sinua...
mun koneen päivityksiin tarttis tehdä jotain.. se tarvii sinua.
Yms yms yms.. olen ihan pulassa kun mun ikioma helpdesk on siellä kaukana eikä voi rientää apuun kun tarviin teknistä tukea..;-)))))

Andy kirjoitti...

Taidankin tietää siis minkä parissa menee koko joululoma... ;)

Anonyymi kirjoitti...

Joo meilläkin on tämän kanssa tekemistä, joten ei tule vapaa-ajan ongelmia. Ei kuitenkaan niin isoja, että olisin Mamaan ottanut yhteyttä. Terveisiä vaan Mama.

rauni kirjoitti...

Anteksi, niinkuin näkyy osa ongelmista johtuu koneen alta, painoin taas väärää nappia, kun piti laittaa nimi.

Andy kirjoitti...

Niinhän se menee, että harvinaisen usein ongelma on näppiksen ja tuolin välissä... ;)