tiistai 1. syyskuuta 2009

Neljä kuukautta ja risat

Me ollaan viihdytty Houstonissa nyt jo yli neljä kuukautta, varsinaisen "merkkipäivän" vierähdettyä vieraiden kanssa museoimassa. Edelleen tuntuu siltä että aika kuluu hirvittävän nopeasti, kun jo kolmannes (!) meidän vuodesta on takanapäin. Suurilta vastoinkäymisiltä ollaan onneksi vältytty, eikä se possutautikaan ole iskenyt. Toisaalta, mulla on nyt jo toista päivää sellainen olo kuin olisi flunssa tuloillaan, joten ehkäpä se on sitä nyt. Ei vaan, eiköhän tää ihan tavallista syysflunssaa liene, josta toivottavasti pääsen lepäilemällä eroon hyvinkin pian. Nyt olis syytä alkaa hiljalleen toteuttamaan niitä meidän suuria suunnitelmia erilaisista viikonloppumatkoista, että ehditään kaikkialla käymään. Ensimmäiseksi kohteeksi ollaan alustavasti puhuttu New Orleansia, johon toivottavasti päästään suuntaamaan vielä tämän kuun aikana. Se olis kivaa se!

3 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Kai sulla on siellä c-vitamiinia, sehän se on vanhastaan tuttu konsti parantamaan flunssaista oloa. Vaikka sitä ei olekkaan tieteellisesti todistettu, mutta useimmiten kuitenkin toimii.

mama kirjoitti...

kuluuhan se aika nopeesti, mut ootte te silti ollu poissa jo ihan hiiiirmu kauan... ikävä!

new orleans kuulostaa äärimmäisen houkuttelevalta, muistakaa käyttää tilaisuutta hyväks ja hommatkaa aito voodoonukke! sille löytyy ihan varmaan käyttöö jossain vaihees. 8-)

Andy kirjoitti...

rauni: Taisin selvitä ihan parin päivän alkuoireilla vaan, tänään on meinaan jo ihan hyvä olo.

mama: Joo, sehän se, että muuten menis ihan tosi hyvin, mutta kun ei nää kavereita. Mutta joululomaan on onneksi ihan pikku hetki vaan. :)