lauantai 19. syyskuuta 2009

Rumpusoolo

Tauti alkaa sen verran hellittää, että uskaltauduin pois neljän seinän sisältä (siis muutenkin kuin Villen töistä kotiin -kuskina...) ja lähdettiin katsomaan taiko-rumpuesitystä Millerin ulkoilmateatteriin. Perinteisiä japanilaisia taiko-rumpuja paukutti ryhmä nimeltä Kaminari Taiko ja esityksessä oli mukana myös pari ilma-akrobaattia New Yorkista, ImaginAerial-ryhmästä, sekä klassisen japanilaisen tanssin mestari Takahamaryu Mitsujuroku.

Tämä video on Kaminari Taikon esityksestä Millerissä muutama vuosi sitten:


Täältä voi puolestaan käydä katsomassa pienen kokoelmavideon ImaginAerialin Silks-ohjelmasta, joka oli sekin aivan mielettömän vaikuttava elämys. Nyt vaan toivotaan ettei ulkoilu aiheuta taudin suhteen mitään takapakkia, eiköhän tää viikon poteminen riittäis ihan hyvin.

2 kommenttia:

sirpa kirjoitti...

Kaikenlaista... rumpujen paukuttaminenkin siis voi olla hieno esitys?? En ole koskaan kuullutkaan moisista.. Wautsi mitä elämyksiä te siellä oikein koettekaan..

Andy kirjoitti...

Japanilaiset tekee mistä tahansa taidetta, jopa teen kaataminen voi näyttää kauniilta jos pääsee katsomaan perinteistä japanilaista teeseremoniaa.