sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Köh köh

Takapakkiahan sitä sitten tuli, tosin en usko että eilinen ulkoilu varsinaisesti vaikutti asiaan. Mulla nimittäin ihan joka ikinen kerta flunssan kanssa taistellessa nuha menee lopulta yskäksi, eikä tähän tullut poikkeusta nytkään. Villen mielestä tämä on muuten hirmuisen outoa, että vaikka on jo ihan terveeseen suntaan menossa, niin aina se yskä sieltä vaan puskee. Mulla on aina käynyt niin, joten en osaa mitenkään epänormaalina sitä pitää. Mutta podetaan nyt sitten turkasen kipeää kurkkua ja ärsyttävää yskää vielä hetken verran ja toivotaan, että Ville löytää mulle apteekista jonkun siedettävän yskänlääkkeen.

Kipeän oloa piristi lehdestä löytynyt vielä kurjempi kohtalo, jäi nimittäin yksi identiteettivaras kiinni aika erikoisen sattuman kautta. Tavaratalossa työskentelevä nuori nainen oli viikkoa aikaisemmin saanut selville, että hänen nimellään on avattu useita luottokortteja ja niille on kerätty tuhansien dollarien edestä velkaa. Poliisit näyttivät naiselle turvakamerasta kuvaa, mutta rosmo ei näyttänyt lainkaan tutulta. Viikkoa myöhemmin näytti, kun ilmestyi tavarataloon avaamaan liikkeen omaa luottotiliä ja asioi epäonnekseen juurikin tämän naisen tiskillä. Tämän huijarin vangitseminen johtikin sitten oikein identiteettivarasliigan pidätyksiin, olivat vastuussa liki neljänkymmenen henkilöllisyyden varastamisesta. Nauru saa yskittämään, joten tämän uutisen ansiosta köhinkin sitten liki viis minuuttia...

3 kommenttia:

sirpa kirjoitti...

Ei kai vaan se ole sitä sikaflunssaa.. Somerolle se ei voi koskaan "rantautua" ainakaan.. tämä on kuulopuheita.. kuulin siis tällaisen urbaanitarinan; yksi somerolainen mies poti kaikissa lehdissä kirjoitetun sikainfluennssan oireita, täsmälleen niitä joita oli lueteltu, hän soitti kuuliaisesti someron tk:een ja kertoi että ohjeissa sanotaan että pitää soittaa ennenkuin tulee lääkäriin ja kuvaili oireet... someron tk:ssa vastattiin terävästi että ei tänne kannata tulla, eikä täällä mitään testata ennenkuin somerolla on ensimmäinen positiivinen tulos löydetty......niin... meniköhän jotain ohi... eihän voi tulla ensimmäistä tapausta kun ei testatakaan joten on sulaa mahdottomutta että sikainfluenssaa löytyisi somerolta.

helka kirjoitti...

:D Sielläpäs on joku saanut nerokkaan idean!

Andy kirjoitti...

sirpa: Eiköhän tää ihan tavallista flunssaa ole kumminkin. Mutta onpa Somerolla keksitty helppo tapa saada immuniteetti sikataudille... ;)

helka: ;)