keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Turpeat huulet

Valitus jatkuu vielä hetkisen, koska just nyt ei mee ihan putkeen. Sorruin nimittäin turhamaisuuden puuskassa ostamaan paketillisen hampaiden valkaisuliuskoja, joita käytetään puolen tunnin ajan aamuin ja illoin kahden viikon ajan. Ja sit pitäis hampaiden hohtaa. Usein valkaisujutut saattaa vaurioittaa hammaskiillettä, mutta nämä liuskat eivät sitä tee, joten uskalsin ostaa. Tänään olis ollut viides päivä kokeilua, mutta jätin sit ne laittamatta. Aamulla meinaan herätessä huomasin, että mun huulet on tosi turvonneet. Ja nyt on niin kovin tyhmä olo.

Pohtiessani turbohuulteni aiheuttajaa arvioin valkaisuliuskat todennäköisimmäksi syylliseksi. Muut vaihtoehdot lienevät uusi yskänlääke tai kurkkupastillit, kun en tietääkseni ole syönytkään mitään mahdollisesti allergisoivaa. Ajatusta syyllisestä vahvisti se, että liuskojen tuoteselosteessa kerrotaan niiden mahdollisesti aiheuttavan joillekin ihmisille ienärsytystä, missä tapauksessa kehotetaan pitämään muutaman päivän tauko ja kokeilemaan uudelleen. Jos ärsytys palaa, liuskojen käyttö tulee lopettaa kokonaan. Ikenet on ihan kunnossa mulla, mutta eiköhän se sama ärsytys voi sitten ilmetä huulissakin. Joten nyt on liuskat pannassa, enkä ole varma palaanko niitä testaamaan uudestaan. Sen siitä turhamaisuudesta taas sai.

Nyt oon yskäni lisäksi kärvistellyt koko päivän tuskaisten huulieni kanssa. Ne on sisäpinnoiltaan kohtuullisen arat ja ärtyneen oloiset, jonka lisäksi kutisevat niin maan pirusti. Enkä tietenkään voi mitenkään hinkata syyhyä pois, kun se varmasti vain pahentaisi asiaa. Kaiken huipuksi huulet näyttää siltä, kuin olisin lyönyt niihin maksimiannoksen kollageenia tai jotain, eli melkoiset pusuhuulet löytyy täältä. Harmi vaan, ettei niistä oikein siihen pusutteluun ole just nyt, kun sen verran aristaa. Mutta eiköhän tää tästä. Tyhmästä päästä kärsii koko naama.

10 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Semmoisilla huulilla ei voi syödä muuta kuin kylmää jäätelöä;)

sirpa kirjoitti...

No niin, mitä mä sanoin, sä olet tosiaan huolestuttavassa määrin amerikkalaistumassa.... vai valkaisuliuskoja.. miten me supisuomalainen sakki kehdataan sinne tullakaan kahvin kellastuttamat hampaat suussa.... toisaalta meillä on ihan normaalikokoiset huulet ;-))))

Sanna kirjoitti...

Samaa mieltä Sirpan kanssa!
Varo vain, että sun sieltä ostamat paidat ei ala aiheuttamaan "allergisia oireita" ;) ;) =D =D

helka kirjoitti...

Vaadimme kuvaa! :D

Andy kirjoitti...

rauni: ;)

sirpa & Sanna: Nyt on kuulkaa sanottava, että mä en nää pienintäkään yhteyttä amerikkalaistumisen ja tämän asian välillä. Onhan mulla sellainen valkaisupuikkokin, jonka olen ihan Yliopiston Apteekista ostanut ennen meidän häitä. Oli vaan muka niin vaivalloinen, että jäi käyttö varsin vähäiseksi. Siellä taitaa omat ennakkoluulot vaan vaikuttaa melkoisen paljon... :)

helka: Ei muuten tipu! ;)

rauni kirjoitti...

Paidat on kyllä ihan huippulaatuisia, sanon kokemuksella.
Ei mitään allergisuuteen viittaavaa, me Eeliksen kanssa voidaan vakuuttaa.

Andy kirjoitti...

Että ei ole aiheuttanut mitään "turpoamista" siellä? ;) Se on hyvä. Ei ole mullekaan sellaista paitaa sattunut kaupasta vielä mukaan... :D

Sanna kirjoitti...

Jos sellaisia paitoja löytyy, niin mä voisin tilata pari! =D

Andy kirjoitti...

Jaa jaa... ;) Pidetään mielessä...

rauni kirjoitti...

Mistä kohtaa Sanna haluisit aloitta tuon turpoamisen? ;)