perjantai 4. syyskuuta 2009

Aiheellinen vikailmoitus

Vein sit tänään meidän murun lähimpään merkkihuoltoon että saatais valo sammutettua. Eikä se mikään anturivika ollut, kun liian alhaiset rengaspaineet. Huollon kaveri kysyi multa että koska on viimeksi katottu ja minä tietenkin vastasin että just eilen, tietenkin, kun valo syttyi. Ja että mies sanoi että kunnossa ovat. Totesi siihen että he nyt alottaa kumminkin katsomalla ne uudelleen, kun ketään mitenkään väheksymättä saattaapi vika kuitenkin löytyä sieltä. Katsokaa pois vaan, vastasin, ja jatkoin vielä perään että jos vika oikeasti on siellä, niin mies saa kuulla hellää ja rakastavaa pilkkaa vielä aika pitkään. Tämä kaveria kovasti nauratti.

Kymmenisen minuuttia myöhemmin nauratti varmaan vielä vähän lisää, kun se tuli lyömään mulle avaimet takaisin kouraan ja ilmoitti että paineissahan se ongelma, ei pala valo enää. Pikkuisen siinä itseäkin hymyilytti ja taisin jotain sanoa siitä että soitanpa heti miehelle töihin. Sen verran kaveri vielä lohdutti, että tämä on kuulemma tosi yleistä. Heillä on sen verran herkät anturit, että jos paineistaa siihen mihin on määrä, niin ajossa saattaa just sen verran laskea lämmitessään että valon saa syttymään. Siksi he paineistaa ihan aavistuksen yli. En tiiä puhuiko ihan puutaheinää, mutta lohdulliselta se kuitenkin kuulosti. Varmaan meni heti mun lähdettyä kahvihuoneeseen nauramaan...

Sen verran mä kuitenkin kaiken hellän ja rakastavan pilkan keskeltä Villeä puolustaisin, että ne huoltoaseman vempaimet oli kyllä oikeasti ihan tosi oudot. Ikuna nähnyt sellaisia, enkä itsekään olisi varmaan osannut niillä satavarmaksi oikein katsoa. Mutta enhän mä sitä mennyt huoltokaverille sanomaan, olis vielä nauranut mullekin. Nyt saatiin hyvää juttua aikaan Ville-raukan kustannuksella ja toivottavasti yhtä hyvää palvelua tarpeen vaatiessa myös vastaisuudessa.

4 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Älä nyt kuitenkaan ihan lyttyyn lyö sitä meidän suosikkivävyä.
Kyllä Ville kuitenkin on ihan pätevä kaveri monessa asiassa.

Andy kirjoitti...

Niin onkin, ja kyseessä on ihan tosissaan vaan pieni, hellä ja rakastava pilkka. :)

Olli kirjoitti...

Äijien kannattaa tukea toisiaan ja sanoisin, että joskus tankatessa kannattaisi varmaan ihan ohimennen varmistaa, että tulevaisuudessa osaa satavarmasti käyttää niitä ilmanpainevempaimia, ettei uudelleen joudu rakastavan vaimon hellään pihtiotteeseen.
Loistavaa kun nyt taas menopeli toimii niin kuin pitääkin!

Andy kirjoitti...

Kyllä me yksimielisesti jo päätettiin että seuraavaa kertaa varten etsitään sellainen huoltoasema jonka mittauslaitteet näyttää edes kaukaisesti tutuilta... ;) Mutta nyt muru ainakin palvelee oikein hyvin ja selvisi New Orleansin keikastakin ihan kiitettävin arvosanoin.