keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Kuivausrumpu tuottaa sukkia

Kaikki varmaan tietää miten pesukoneet selviää syömällä pahaa aavistamattomia sukkia. Meidän pesukone ei tällaista harrasta, mutta kuivausrumpu sen sijaan sylkee niitä ulos. Pestiin eilen illalla pari koneellista pyykkiä, jotka Ville kävi sitten hakemassa pyykkituvasta kuivausrummun pysähdyttyä. Laiskurit ei kuitenkaan jaksanut viikata niitä heti vaatehuoneeseen, vaan homma jäi tälle päivälle. Kun sitten kävin viikkauspuuhiin huomasin, että heti pyykkikorin päällä, selkeästi näkyvissä, on pari sukkia jotka eivät varmasti meidän talouteen kuulu. Sukat olivat oikein somat, sellaiset kelta-valko-vaaleanpunaiset, joissa oli myös kukkia ja luki isolla Tuesday. Koon puolesta meidän siroja neliykkösiä huomattavasti sopivammat vauvaikäiselle omistajalle. Mikä mysteeri tämä olikaan, sillä minä kurkkasin kuivausrumpuun ennen meidän pyykkien latomista sisään, eikä siellä silloin mitään ylimääräisiä sukkia ollut. Ja miten Ville on onnistunut nostamaan kaikki kuivat vaatteet pyykkikoriin sukat pinon päällä ilman että on niitä huomannut? Kerrassaan kummallista. Ville kävi sitten töiden jälkeen viemässä sukat pyykkituvan pöydälle. Toivottavasti ne löytävät takaisin kotiin, olisi niin kovin ikävää jos pikkuihmisellä ei olisi tiistaille sopivia sukkia.

3 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Vai vauuvan sukat. Ei kai tämä kuulu sasmaan sarjaan sen kanssa, että Ville oli liittynyt vauvakerhoon ja sai näytepakkauksen vaippoja ja Vauva-lehden. Tulivat vaan myöhässä ja odottavat teitä täällä muiden postienne kanssa ;)
Nuo Jenkkien pesukoneet on kai senverran kehittyneitä, että tekevät yhteistyötä kuivausrumpujen kanssa. Ei se kone raaskinut niin pieniä sukkia syödä, vaan poisti ruokalistaltaan sen rummun kautta:)

Sanna kirjoitti...

Vai sellaista postia... ;)
Meidän perheen vauvasukkamagneetti löytyy olohuoneesta, nimittäin meidän sohva. Viimeksi imuroidessani löysin sen alta vain KAHDEKSAN sukkaa... Kaikki siis Miron sukkia. Pakko hieman puolustaa itseäni tässä kohdin, että kyllä mä sentään imuroin sohvan alta kerran viikossa. Melkein ainakin. :)

Andy kirjoitti...

rauni: En tiedä, ehkä se tosiaan toikin ne pyykkien mukana tahallaan... ;)

Sanna: Jep, kuulemma tuli sellaista postia. Ville tosin kieltää kaiken ja väittää joutuneensa käytännön pilan kohteeksi, mutta kuka sille nyt tuollaisen pilan tekisi..? ;)